Sindicatele, în criză. Doar un şef al FNME şi-a plătit cotizaţia

Şefii Federaţiei Naţionale Mine Energie au avut ieri întâlniri cu administraţia CEO, solicitând o lună de time-out. Mai exact, liderii federaţiei conduse de Marin Condescu au cerut administraţiei companiei să reţină cotizaţiile sindicale pe statul de plată, măcar în această lună. Solicitarea lor a fost respinsă.

Sindicatele FNME sunt practic în criză. Doar sindicatele din zona Jilţ au depus documentaţia şi astfel, din peste 2500 de salariaţi prinşi în listele întocmite de liderii de organizaţii afiliate la FNME, doar aproximativ 100 şi-au achitat cotizaţia.

Fără bani la bugetul federaţiei

Mai mult, nici reprezentanţii FNME nu şi-au adus contribuţia la propria federaţie din care fac parte, doar unul dintre şefi fiind „bun platnic”. „Cum să nu se aleagă praful de sindicatele lui Marin Condescu…. nici şefii de la federaţie nu au plătit cotizaţia, cu excepţia unui singur lider. Din toţi greii sindicali, doar unul s-a gândit să-şi onoreze obligaţiile”, spun salariaţi ai companiei.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad