Social-democratele din Târgu-Jiu şi-au ales preşedinta

Liliana Luca a primit din partea organizaţiei de femei votul de încredere pentru încă un mandat de patru ani.

Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat a avut, joi, alegeri pentru conducerea filialei. Câştigătoarea scaunului de preşedinte a fost Liliana Luca. Femeia îşi continuă, practic, mandatul pe o perioadă de încă patru ani. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii PSD Gorj printr-un comunicat de presă. „În după-amiaza zilei de joi, 19 septembrie 2013, femeile social-democrate din Organizaţia Municipală Târgu-Jiu au fost convocate pentru a-şi alege echipa de conducere pentru următorul mandat.
La eveniment au participat în calitate de invitaţi Aurel Popescu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Târgu-Jiu, Alin Văcaru, vicepreşedinte la Organizaţia Judeţeană PSD, Ştefan Constantin, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret PSD, Mihai Gherghe, secretarul Organizaţiei Municipale PSD si Elvira Şarapatin, lidera femeilor PSD-iste din judeţ.
După votul delegatelor, preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei, Liliana Luca, a primit un nou mandat în care va avea alături, în echipa Biroului de conducere, încă 18 colege.
Pe parcursul desfăşurării lucrărilor Adunării Generale, au fost trecute în revistă activităţile organizaţiei de femei, prezentându-se pe scurt acţiunile derulate în mandatul care s-a încheiat, precum şi priorităţile şi planurile pentru perioada următoare”, se arată în comunicatul de presă.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad