Sodomizaţi la noi în ţară. Lui Ţepeş îi e ruşine de noi, românii!

Momentul 1989 a fost decisiv pentru majoritatea românilor. Pentru unii a urmat haosul, pentru alţii paradisul. Încet, cu viteza melcului supersonic (ăsta e întâlnit doar prin ţărişoara asta, la bulgari şi… cam atât), societatea a trăit şi după Ceauşescu. Mai bine, mai rău – nu mai contează. Respirăm ceva, nu ştiu exact ce. Sincer, îmi cam miroase a rahat. Izul de fecale nefermentate vine de la atitudinea noastră, a românilor. Suntem nişte laşi, nişte găini fără cap. Ne zbatem în propria suficienţă ca neam, plângându-ne că toţi profită de noi. Cum mama dracului să nu profite când noi stăm ca nişte vite, fiind inerţi în faţa ameninţării foarte pe faţă pe care alţii ne-o lansează direct în bot? Ceea ce s-a întâmplat ieri la Băile Tuşnad, localitate ROMÂNEASCĂ aflată în inima acestei ţări, sfidează orice. Moralitate, toleranţă, spirit civic, istorie, ideea de naţiune. Bineînţeles, atitudinea deşănţată, efectiv nesimţită a anumitor etnici maghiari are istorie. Cea mai recentă ofensă adusă ideii de STAT NAŢIONAL UNITAR s-a petrecut la jumătatea lunii martie 2011. Un individ care ar fi trebuit să înfunde puşcăria pentru foarte mulţi ani şi-a permis să spânzure o păpuşă ce avea trăsăturile marelui Avram Iancu. Reacţia „marilor” români care păstoresc statul: lipsă!!! Nu este posibil aşa ceva! Ca şi cum orice român care locuieşte într-o altă ţară ar merge să se pişe pe statuia lui George Washington, a amiralului Nelson sau pe o păpuşă având chipul lui Shakespeare. Ori, mai rău, pe vreun bust al lui Mustafa Kemal „Ataturk”. Vă daţi seama acolo măcel? Plus scandalul aferent în mass-media. Noi am stat, că aşa ştim noi. Doar nu vrem să ne acuze Occidentul că maltratăm minorităţile, nu? Vina a aparţinut conducătorilor acestei ţări. Lua-v-ar Ţepeş pe unde ştia el mai bine, neruşinaţilor!

Revenind la supărarea din acest weekend, am urmărit firul manifestărilor de la Tuşnad. Acolo a avut loc o chestie numită pompos „lucrările Universităţii de Vară Balvanyos”. Ok, fiecare e liber să „lucreze” ce vrea, atâta vreme cât nu aduce prejudiciu unui STAT NAŢIONAL UNITAR. Un europarlamentar provenit din această ţară, nu din Ungaria, i-a cerut premierului Viktor Orban să ofere protectorat Transilvaniei. Bă, sunteţi nebuni??? Cum adică? Nu mi-am crezut ochilor şi urechilor văzând tupeul acestui individ. Fost vicepreşedinte al Parlamentului European, că doar e la modă să fii rebel astăzi. Iată ce spune Constituţia României, probabil cea mai mare hârtie igienică cu care ungurii se şterg la curuleţul fino-ugric: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” (titlul I, articolul 1, alineatul 1). Pe ăştia protejaţi de un Occident mai decadent precum anticele Atena şi Roma îi doare-n fix la trei metri în faţă. A cui faţă vor ei, că ei pot, iar noi înghiţim. Orice, că doar nu vrem să discriminăm minorităţile enunţate mai devreme, nu? Că ne bate Vestul la funduleţ, nu? Lasă, idioţilor, că ne sodomizează permanent „cei cu multe drepturi”! Vă place să staţi, nu, dragi conducători?

Iată ce spune mai departe hârtia igienică: „Niciun grup şi nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.” – titlul I, articolul 2, alineatul 2. Bă, găini oarbe care guvernaţi în pustiu, nu vi se pare că mergem spre „stat în stat”?

Articolele 12 şi 13 sunt şi mai grav călcate-n picioare, deşi se vorbeşte despre simbolurile naţionale româneşti, respectiv limba oficială:
XII.  (1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
(2) Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
(3) Imnul naţional al României este „Deşteaptă-te, române!”.
(4) Stema ţării şi sigiliul statului sunt stabilite prin legi organice.
XIII. În România, limba oficială este limba română.”
LIMBA ROMÂNĂ! Aia pe care voi refuzaţi s-o vorbiţi, oameni cu drepturi mai numeroase ca alţii…

P.S.: Acum mulţi ani, cam prin 1995, la vreo 14 ani, am mers într-o excursie la Târgu Mureş. Intrând într-un fel de supermarket, am cerut un banal pachet de gumă. Mi s-a răspuns ceva, probabil în maghiară. Am repetat solicitarea de 3 ori. Evident, nu am putut cumpăra guma. La ieşirea din magazin, bovina de la casa de marcat se conversa cu o surată, fiind foarte amuzate. Râdeau cu gura până la urechi. Am fost şocat! Şi nu ştiu cum, dar sunt şi astăzi! Mă doare-n cur că vă vindeţi, dar ne şi vindeţi, dragi conducători! Indiferent care este numele vostru…

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. romanul says:

    Cam tarzie observatia si singulara! Aceasta atitudine trebuia luata de toti cei care au condus si muls aceasta tarisoara. Sa nu creada ca pumnul de galbeni primit, îi va apara de furia poporului roman ,nenorocit de acesti distinsi iudei! Rabdarea are limite, dar nu se stie cat timp!Asa că,TREZIŢTI-VA adevarati locuitori ai acestei încă, ŢĂRI!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. inna says:

    Daa..ai dreptate!Dar in experienta mea(multi ani) in Ardeal..ei maghiarii..sunt f.uniti si f.important este ca stiu ce vor,isi cer drepturile, si fac asta ,lupta si au incredere in ei,au alte mentalitati, mult respect de sine la rang de virtute,de la cel mai palmas pana la intelectuali se cred si sunt valoare in sinea lor si in ceea ce fac, au un cult al lor si o mandrie(dupa parerea mea nu ii ajungem in 50 de ani,dar..nu sunt Brucan)…noua ne lipseste asta! Noi,in schimb,romanii.. suntem o societate civila in disolutie…cu faradelege institutionalizata,dezbinati fara valori,nici noi nu stim ce mai vrem si in ce credem cu adevarat! Ne este …din ce in ce mai greu sa traim ca oameni onesti cu mentalitati si convingeri! Sincer.. eu la Tusnad..m-am simtit cel mai bine ,ani de zile(vreo 10 la numar) …o baie in limba romana,un masaj in limba maghiara…dar..se ingroasa gluma…si noi..dehhh..P.S… am invatat din anii 80 sa ” coabitez” recunosc pe atunci era mai simplu,dar sunt suparata ca in facultate nu am reusit sa fac educatia fizica in limba maghiara…numai ei..maghiarii pe limba lor!offf… noua numai bine nu ne mai este!Oare de ce?.. chiar nu vrem,nu mai putem,nu am avem identitate de valori si simtire?..!Numai bine tuturor!

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad