Şomaj tehnic pentru salariaţii CEO de la Jilţ Nord, din octombrie

Şeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a declarat că situaţia de la Jilţ Nord nu este deloc îmbucurătoare. Acesta a vorbit despre riscul ca angajaţii carierei să fie trimişi în şomaj tehnic.

Cauza este, evident, blocajul produs de proprietarul Aristică Dragotoiu, care ţine morţiş să fie lăsat pe pământul lui. Daniel Antonie spune că singura speranţă pentru Jilţ Nord este aprobarea legii exproprierilor pe acest coridor, lucru ce s-ar putea întâmpla abia peste o lună de zile. „Am stat de vorbă azi (ieri, n.red.) cu Aristică Dragotoiu, i-am prezentat mai multe facilităţi, a refuzat pur şi simplu orice din partea CEO. De data asta a cerut 3 miliarde de lei vechi şi două angajări. Nu putem să-i acordăm dublu faţă de cât este legal. Nu pot să aprob această sumă, când suma pentru terenul lui este jumătate din cât a solicitat. Azi, funcţionează 4 din 6 excavatoare, iar în condiţiile astea, nu ştiu cum vom mai reuşi să susţinem activitatea aici. Este posibil ca salariaţii de la Jilţ Nord să intre în şomaj tehnic din octombrie. Dacă legea va trece, Dragotoiu riscă să plece din faţa excavatorului cu 600 sau 700 de milioane de lei vechi şi fără nicio angajare a nepoţilor săi, aşa cum cere acesta, deci, cu  mult mai puţin faţă de cât ar putea primi acum. Asta e, vom vedea”, a mai spus directorul Antonie.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gheorghe says:

    Legea exproprierilor trbuia sa apara din 1992 DAR AU FOST INTERESE MESCHINE DE HOTIE LA NIVEL DE MINERIT

    Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad