Sondaj de opinie pentru alegerea invitaților la Festivalul Berii din Rovinari

Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Berii de la Rovinari a nemulțumit unii cetățeni, care și-ar fi dorit ca alți artiști să fi fost invitați la manifestare.

Festivalul Berii de la Rovinari a avut loc între 12 și 18 august, iar invitați au fost, ca de obicei, maneliști: Șușanu, Denisa sau Mr. Juve sunt doar câțiva dintre cei care au urcat pe scenă. Un cetățean nemulțumit de invitații pe care reprezentanții Primăriei Rovinari i-au adus anul acesta la Festivalul Berii i-a lăsat un mesaj edilului Dorin Filip pe site-ul www.domnuleprimar.ro „Domnule primar, nemulţumirea mea ţine de Festivalul Berii. În ceea ce priveşte organizarea, este din an în an mai proastă. Vă rog să luaţi măsuri în ceea ce priveşte «artiști» deoarece aceşti inculţi nu cântă decât melodii cu tentă obscenă. Nu ştiu dacă aţi fost prezent (cel puţin eu nu v-am văzut) să ascultaţi prestaţia acestora”, spune rovinăreanul Cătălin, pe site-ul www.domnuleprimar.ro

Primarul promite sondaj!

Răspunsul primarului Dorin Filip a venit la o săptămână după postarea cetățeanului. Edilul a promis, în scris, pe internet, că la anul va realiza un sondaj de opinie pentru a afla ce artiști preferă rovinărenii. „Domnule Cătălin, în primul rând doresc să vă transmit faptul că mă mulțumește implicarea dumneavoastră. Însă ceea ce mă nemulțumește este lipsa totală de propuneri și sugestii înainte de organizarea unor astfel de evenimente. Cu alte cuvinte, accept criticile, însă doresc să accept și propuneri din partea dumneavoastră. Poate aveți dreptate, poate artiștii care au susținut concerte în oraș nu au fost cei la care v-ați fi așteptat și pe care inclusiv eu mi-aș fi dorit să îi aduc în fața dumneavoastră. Însă am fost nevoiți să ne încadrăm în limita bugetului disponibil, buget care a scăzut într-un mod simțitor față de cel din anul anterior. Ceea ce vă pot promite este că anul viitor voi realiza un sondaj de opinie și voi încerca pe cât posibil să vă respect opțiunile din acest punct de vedere”, i-a răspuns edilul Dorin Filip.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad