Soția adjunctului IPJ Gorj și un alt ofițer DGA, răniți, într-un accident rutier, de fiica unui poliţist

Accidentul rutier în care a fost rănită Delia Fețeanu, soția adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, și un alt coleg de-ai săi de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) Gorj, a avut loc la Peșteana. Totul s-a întâmplat din vina Dianei Blându, proaspătă șoferiță și fiica unui polițist din Bâlteni, care a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a lovit frontal și violent mașina celor doi ofițeri DGA.

Doi angajaţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj au fost răniţi, joi dimineața, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism condus de fiica unui poliţist, care obţinuse permisul auto de câteva zile. Delia Blându, proaspătă șoferiță și fiica unui polițist din comuna Bâlteni, a intrat cu viteză într-o curbă din localitatea Peșteana, a pierdut controlul autoturismului și a lovit violent și frontal mașina cu care se deplasau regulamentar Delia Fețeanu, soția lui Daniel Fețeanu, inspector șef adjunct al IPJ Gorj, și ofițerul Ionuț Baroianu. Delia Fețeanu și Baroianu sunt ofițeri ai DGA Gorj și se întorceau dintr-o misiune pe care o avuseseră la Turceni. „Noi eram aici în zonă și am văzut pe fiica domnului polițist Blându că venea cu viteză, nu a mai putut să ia curba și a intrat pe contrasens, unde a lovit mașina polițiștilor. Cred că a și derapat pentru că era ud pe jos, că plouă. În mașina cealaltă erau doi polițiști, aveau semnal luminos pe mașină și i-am scos și pe ei. Fata asta de a intrat pe contrasens este începătoare. Își luase permisul de puțin timp”, a declarat un martor de la fața locului. Neatenția și nerespectarea regulilor de circulație o puteau costa viața pe tânăra Diana Blându, dar și pe ofițerii DGA. Șoferița este acum cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Multiple traumatisme

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe, cei trei răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, iar un alt tânăr, care se afla în mașina Dianei Blându, a fost transportat la Spitalul Rovinari, fiind rănit ușor. Potrivit medicului Cristina Căliman, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cei trei pacienți aduși la unitatea medicală din municipiu au suferit diverse traumatisme, în special la picioare şi la abdomen. „Șoferița este policontorsionată, nu știm dacă va rămâne internată pentru că nu avem rezultatul investigațiilor. O victimă a rămas la Spitalul din Rovinari și trei au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Toți au multiple traumatisme, însă nu le este pusă viața în pericol. Polițistul este mai grav, dar nu pune probleme. Toți vor rămâne internați în spital”, a declarat Eugenia Căliman.
Și Liviu Chițiba, șeful DGA Gorj, a venit la locul accidentului pentru a vedea care este starea celor doi ofițeri.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion says:

    Mihaelo, ziaristo, cum sa fie soferita policontorsionata?!!!!.Poate policontuzionata, ceea ce e cu totul diferit de ce ai scris tu.

    Thumb up 2 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad