Soția liderului Mitrescu, promovată de Bălășoiu

În ediția trecută am relatat pe surse că soția vicepreședintelui FNME, Constantin Mitrescu a avansat chiar în aparatul central al Complexului Energetic Oltenia, venind de la SE Turceni. După obținerea unor date suplimentare, aflăm că aceasta se află în concediu de creștere a copilului iar promovarea acesteia a fost „opera” lui Constantin Bălășoiu, chiar la înființarea Complexului Energetic Oltenia.

Strecurată la Departamentul Calitate, soția liderului Mitrescu ocupă o funcție de subinginer. „Este chiar în executivul CEO, fiind adusă aici de Constantin Bălășoiu. În prezent este în concediu maternal”, spun surse din companie.

Rămasă la CEO

Gurile rele afirmă că sindicalistul Mitrescu a municit serios în calitate de șef sindical și bun partener al administrației pentru  a-și aduce nevasta la termocentrala Turceni, după ce aceasta a terminat facultatea de la Petroșani: „Susținută financiar, nici n-a fost nevoie să mai treacă pe la cursuri… Provenind de la UREX unde era responsabilă cu curățenia,  a fost angajată la Turceni, apoi la CEO, ca subingineră la Calitate”, mai afirmă oameni din companie.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Se promoveaza lamentabil aceiasi insi lipsiti de scrupule , de inteligenta , de cele mai multe ori , niste repetenti penibili care , nestralucind in viata prin ceva personal , au ales sa faca politica .

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad