Spectacol pentru pacienții de la Dobrița

Pacienții care primesc tratament la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, situat în comuna Runcu, vor avea parte de un program cu totul special. Este vorba despre un spectacol de muzică populară de care pacienții se vor putea bucura astăzi, începând cu orele 12. Evenimentul nu este la prima ediție, și se adresează tuturor pacienților spitalului, precum și beneficiarilor de servicii ai Complexului de Îngrijire și Asistență – Suseni.
Potrivit conducerii instituției, spectacolul de astăzi le va oferi pacienților ocazia să se bucure atât de muzica interpretată de către un taraf local, cât și de vocea interpretului de muzică populară Nicu Fîciu. ,,Periodic organizăm astfel de activități culturale pentru pacienții internați în spitalul nostru. În vara anului trecut am avut un spectacol susținut de artiștii Ansamblului Profesionist «Doina Gorjului». În cadrul spectacolului de astăzi o să-l avem invitat pe interpretul de muzică populară Nicu Fîciu. Încercăm să-i destindem puțin pe pacienții noștri, pentru că tuberculoza este o boală care necesită o perioadă lungă de internare; prin aceste spectacole, vrem să-i mai destindem. Anul acesta i-am invitat și pe cei care beneficiază de serviciile Complexului de Îngrijire și Asistență-Suseni, care s-au arătat încântați de invitație”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.

Categoria: Actualitate

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. geo says:

    felicitari, iata ca se mai misca ceva pentru bonavi

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad