„Sper să fim bine primiţi la Cluj”

Din păcate, în ciuda calificării în turul III preliminar al Europa League, Pandurii nu vor putea juca la Târgu Jiu următoarele partide de pe teren propriu. Totuşi, se speră noua „casă” de la Cluj va fi de bun augur pentru o calificare a grupării gorjene în fazele următoare ale competiţiei.

După startul foarte bun de sezon, conducerea Pandurilor speră într-o evoluţie meritorie a elevilor lui Pustai în cupele europene. Preşedintele C.A. al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, îşi doreşte o calificarea în detrimentul israelienilor de Hapoel Tel Aviv, chiar dacă pandurii vor fi nevoiţi să dispute meciul de acasă pe „Cluj Arena”. „Sperăm să ne calificăm şi mai departe. Îi mulţumim şi lui Grigoraş, cel care a adus fotbalul spectacol la Tg-Jiu, iar acum îl continuăm. Avem dezavantajul că vom juca în deplasare meciul de acasă, sperăm să ne încurajeze fanii lui „U” Cluj pentru că acolo vom juca. Ghinionul nostru este faptul că nu avem aeroport la Tg-Jiu. Sper să fim bine primiţi la Cluj. Nu suntem favoriţi, dar sper să ne calificăm. România sper să se califice cu cele trei echipe până în etapele finale, iar Steaua să meargă în Liga Campionilor”, a declarat Condescu. Speranţa unui sprijin al fanilor din Cluj pentru fotbaliştii de la Pandurii la ora confruntării cu Hapoel Tel Aviv este prezentă şi printre elevii lui Cristi Pustai: „La Cluj o să fim susţinuţi de toată România, pentru că nu reprezentăm doar o regiune, ci o ţară”, susţine mijlocaşul Eric de Oliveira.

Matulevicius – convocat la naţională

Ultimele evoluțiile foarte bune la Pandurii ale atacantului Deyvidas Matulevicius nu au rămas deloc fără rezultat, astfel că selecționerul Lituaniei, Csaba Laszlo, l-a convocat pe jucătorul de 24 de ani la următoarea acțiune a naționalei baltice. Atacantul pandur va fi în lotul Lituaniei la meciul amical pe care țara baltică îl va susține în deplasare în compania Luxemburgului. Matulevicius, care are 7 selecții la naționala Lituaniei, a adunat în acest debut de sezon 3 goluri pentru Pandurii în trei meciuri jucate. Vârful a punctat de două ori în campionat, în poarta Brașovului, în Europa League reușind să fie primul marcator al echipei gorjene în cupele europene, gol cu care a intrat în istoria Pandurilor alături de Victor Pițurcă, cel care a înscris pentru prima dată pentru gorjeni în liga a 2-a, și Sorin Vintilescu, cel care a deschis seria golurilor pandure în liga 1.

Grigoraş – cedat definitiv la Rapid

Începând de vineri, Alexandru Grigoraș nu mai este jucătorul Pandurilor, fiul fostului antrenor al echipei târgujiene fiind cedat Rapidului. „Alexandru Grigoraș este definitiv jucătorul Rapidului”, a anunţat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Grigoraș junior și-a manifestat dorința de a pleca de la Pandurii, iar președintele Marin Condescu nu s-a opus acestei opțiuni. În două sezoane petrecute la Târgu Jiu, Alex Grigoraș a îmbrăcat tricoul Pandurilor în 39 de partide, reușind să înscrie un singur gol. Majoritatea meciurilor le-a strâns avându-l antrenor pe Petre Grigoraș, de la venirea lui Cristi Pustai, Alex Grigoraș jucând în doar 5 meciuri, niciodată mai mult de o repriză. Dealtfel, decizia lui Grigoraș junior de a părăsi gruparea târgujiană pare a fi luată după ce acesta nu a prins lotul de 18 nici la Tallinn, nici în prima etapă a Ligii 1, la meciul cu FC Brașov.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad