„Sper să jucăm mult mai bine la Braga decât am făcut-o la Chiajna”

Victoria clară de la Chiajna (scor 5-1) – nu constituie deloc un punct de reper pentru antrenorul pandurilor, Cristi Pustai, înaintea confruntării din Europa League, cu Sporting Braga.

Dacă ne luăm după ultimul rezultat din Liga I, Pandurii pare să-şi fi revenit, atât la capitolul rezultate, cât şi la cel legat de moral. Totuşi, tehnicianul grupării de fotbal gorjene, Cristi Pustai, se arată conştient că mai este mult până departe, mai ales atunci când vine vorba despre apropiata dispută europeană din deplasarea cu Sporting Braga: „Eu sper să jucăm mult mai bine la Braga decât am făcut-o la Chiajna, pentru că vom întâlni alt adversar, alt stadion, alt teren, alte condiţii…”

„De pierdut, chiar nu mai avem ce pierde…”

În această joi, Pandurii îşi joacă ultima şansă de a bifa cea mai mare performanţă din istoria clubului de fotbal gorjean: calificarea în grupele Europa League. Înaintea confruntării de la Braga, antrenorul Cristi Pustai pare să-şi fi găsit cel mai bun discurs pentru a-şi mobilizeze elevii. Pustai mizează pe tupeul unei echipe care nu mai are ce pierde după ce a ajuns în faza Play-Off: „Este poate cel mai important meci al nostru de până acum. Va trebui să avem încredere în noi, deoarece de pierdut chiar nu mai avem ce pierde, oricum ne-am depăşit condiţia ajungând până în faza Play-Off. Dar e necesar să facem tot ce este omenesc posibil până în ultima clipă; dacă mai avem o şansă, trebuie să o fructificăm. Şi să încercăm să jucăm la fel de curajos ca la Tel Aviv. Din primul minut şi până în ultimul. La fel, va trebui să şi marcăm. Cred că ar fi un rezultat senzațional dacă am reuși să ne calificăm, așa că vom încerca să facem tot ce este posibil”, declară antrenorul pandurilor. Echipa gorjeană nu are nicio problemă de lot pentru partida de la Braga, cu excepția celei a lui Cornel Predescu, jucător care nu poate fi luat în calcul probabil până la primăvară. Antrenorul Cristi Pustai are la dispoziție întregul lot, pe lângă cei trecuți pe lista UEFA, la Braga urmând a face deplasarea şi portarul David Lazar, dar și cele trei noi achiziții: Paulinho, Alex dos Santos și Distefano.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad