Stadionul municipal, pregătit de Europa League

Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu“ (Târgu Jiu), este pregătit să găzduiască meciurile echipei Pandurii din Europa League. Primăria Târgu-Jiu a investit peste 250.000 lei și va mai investi trei milioane lei și în unitățile școlare din municipiu.

Potrivit celor de la Primăria Târgu-Jiu, au fost realizate toate lucrările indicate de reprezentantul UEFA care a inspectat baza sportivă de la Târgu Jiu. „Când au venit acum o lună şi jumătate în urmă să inspecteze stadionul municipal, au trasat o serie de sarcini pentru a îndeplini criteriile cerute de UEFA. Stadionul corespundea, dar mai erau de realizat câteva elemente de protecţie. Este vorba de câteva pavaje realizate între gard şi suprafaţa de protecţie şi teren, între gard şi tribune. Nu trebuia să existe posibilitatea de a extrage pietre sau bucăţi de material pentru a fi folosite de spectatori. Mai este vorba de igienizări la toalete, modernizări, lucrări la întreg eşafodajul. Am înlocuit şi întreaga staţie de sonorizare. Valoarea lucrărilor a depăşit 250.000 de lei“, a precizat Raul Chiriac.

Investiții în școli

Primăria Târgu Jiu va efectua lucrări de modernizare a faţadelor unităţilor de învăţământ din municipiu. Programul vizează modernizarea în prima etapă a faţadelor a trei unităţi şcolare. Este vorba de Colegiile Henri Coandă, Ion Mincu şi Colegiul Tehnic Nr. 2. Până în toamnă vor mai fi realizate extinderi de spaţii de învăţământ, mansardări la Liceul de Muzică, igienizări, dotări şi reparaţii. Valoarea totală a lucrărilor de investiţii este de 3 milioane de lei.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad