Stângă a pierdut unul dintre atacanți

Atacantul sârb Ivan Dragicevic s-a accidentat în cursul antrenamentelor de săptămâna trecută. Diagnosticul e sumbru: ruptură de ligamente, ceea ce înseamnă minimum 6 luni în afara terenului.

Ca și cum problemele de efectiv generate de suspendările masive nu erau de ajuns, CS Universitatea Craiova l-a pierdut și pe atacantul Ivan Dragicevic. Internaționalul de tineret sârb s-a accidentat la unul dintre antrenamentele desfășurate pentru jocul cu Olimpia Satu Mare. Verdictul e crunt: ruptură de ligamente încrucișate. Potrivit medicului echipei, Dan Miclea, Dragicevic va fi indisponibil pentru o perioadă de șase luni: „O ruptură de ligament nu se recuperează ca meniscul, într-o lună. Așa că estimez că va avea nevoie de o perioadă de refacere de șase luni. Concluzia definitivă se va stabili în urma rezultatului intervenției chirurgicale“. Atacantul Universității va fi operat joi, la o clinică privată din București.

Cinci goluri pe Oblemenco!

Atacantul sârb reprezintă o pierdere importantă pentru Universitatea, dat fiind că în startul acestui sezon a reușit nu mai puțin de cinci goluri pe stadionul „Ion Oblemenco“. Dragicevic a debutat pe legendara arenă craioveană cu o dublă în amicalul cu Vișina Nouă, câștigat cu 4-1, apoi a perforat porțile celor de la CS Mioveni și Rapid București, în celelalte două jocuri de verificare disputate în Bănie. Și primul gol oficial din campionat, contra Bistriței, a purtat semnătura lui Dragicevic.

Crescut la Steaua Roșie Belgrad

Dragicevic a fost crescut la centrul de juniori al grupării Steaua Roșie Belgrad. Are 12 selecții în naționala sub 19 ani a Serbiei, pentru care a marcat de 4 ori. A venit la Universitatea de la Radnicki Nova Pazova, după ce, în prealabil, a evoluat și la gruparea elvețiană FC Lugano. Are 19 ani și 1.80 m înălțime.

Probleme de efectiv

Pe lângă Dragicevic, Ovidiu Stângă nu va putea conta nici pe jucătorii Enache Cîju, aflat în perioada de refacere după operația la mână, și Gabriel Velcovici, încă accidentat. Dar nici pe tripleta suspendată: Pleșan – Izvoranu – Dragalina. Dragalina și Pleșan își vor ispăși cu UTA cea de-a doua etapă de suspendare dictată în urma eliminărilor de la Târgu Mureș, în vreme ce pentru Izvoranu au mai rămas încă șapte jocuri pe tușă, asta dacă nu cumva comisiile federale vor diminua din pedeapsa de opt etape suspendare.

Pregătiri pentru UTA

În altă ordine de idei, alb-albaștrii și-au reluat pregătirile ieri, de la ora 16:00. Astăzi, Ovidiu Stângă a programat două ședințe de pregătire, de la orele 9:45 și 16.00, pe terenul „Zoltan Crișan“. Miercuri, de la ora 11, pe stadionul „Petre Deselnicu“ se va juca un meci de verificare (adversarul nu a fost încă stabilit), iar după-amiază, de la 16.00 va fi o nouă ședință de pregătire. Antrenamentul de joi, de la ora 16.00, este singurul închis presei și suporterilor. Vineri, de la ora 16.00, Curelea și ai săi au programată ultima ședință de pregătire dinaintea partidei cu UTA. Întâlnirea dintre Universitatea Craiova și UTA, contând pentru etapa a șasea a campionatului, se va disputa sâmbătă, de la orele 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad