Stângă: „Centrul de juniori nu asigură dubluri pe posturi”

Antrenorul Craiovei e încântat de grupul pe care-l conduce, dar consideră că mai are nevoie de dubluri pe anumite posturi.

Ovidiu Stângă a vorbi, la emisiunea Divizia Locală de la Digi24, despre atmosfera de la echipă, după seria de victorii: „Sunt foarte mulţumit de cum reacţionează grupul, e pozitiv, cu zâmbetul pe buze, toţi jucătorii acceptă cerinţele antrenorului indiferent că sunt titulari, rezerve sau stau în tribune. Înseamnă că e un grup sănătos“. Antrenorul Universităţii consideră că ar trebui întărit compartimentul defensiv: „Avem nevoie de întăriri pentru anumite posturi – şi mă refer aici în special la cel de fundaşi centrali, unde avem nevoie de dubluri pe posturi. La juniori, cu intrarea lui Gorovei s-a mai echilibrat balanţa“.

„În 2006, jucam şi eu…“

Având obiectiv clar promovarea, Stângă a analizat plusurile şi minusurile faţă de momentul 2006, când a urcat-o în prima divizie pe FCU: „E greu de făcut o comparaţie între promovarea cu FCU şi situaţia de acum. Sunt lucruri diferite, atunci mi-am făcut lotul aşa cum am dorit, acum am preluat un lot gata făcut. Eram şi eu care jucam, am tras de mine în multe meciuri, în vreme ce acum, prin venirea lui Ferfelea, Curelea, Izvoranu şi Pleşan lotul a crescut mult în valoare. Sunt şi ceva asemănări: atunci aveam cel mai bun portar din serie, iar acum avem un portar foarte valoros. Atunci, juniorii 88-89 au fost o generaţie de excepţie, foarte talentaţi: Găman, Bărboianu, Silviu Lung; gândiţi-vă doar că 6 inşi au fost titulari la barajul echipei naţionale U 21 pentru accederea la turneul final cu Anglia. Atunci, dublura pe posturi era asigurată din centrul de copii şi juniori, acum e destul de greu“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad