Stângă: „Mergem la Motru să câştigăm cele trei puncte!”

Antrenorul Univesităţii Craiova ţinteşte victoria în deplasarea de la Motru, unde CS Universitatea va întâlni Minerul.

 

La conferinţa de presă de ieri, Stângă a spus: „Urmează meciul cu Motru, în care ne dorim să avem o evoluţie foarte bună şi să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Nu este un meci uşor, ci unul de rutină. La ora jocului îmi doresc ca echipa să fie concentrată pe ceea ce are de făcut să ne atingem obiectivul”. Cât priveşte situaţia adversarului, care nu a numit încă un antrenor principal după destituirea lui Fane Nanu, Stângă a declarat: „E proverbul acela românesc care spune să te fereşti de omul debusolat. Meciul nu e câştigat dinainte. Numai prin organizare bună şi prin atitudine se pot câştiga cele trei puncte”.

Florin Pătraşcu: „Nu ne permitem paşi greşiţi”

Fundaşul central al Universităţii Craiova spune că echipa va lupta pentru toate punctele pentru a urca în clasament. „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim o echipă arţăgoasă, pe un teren care din câte se aude nu va fi foarte bun. Suntem pe un drum ascendent, vrem să creştem de la meci la meci. Cu un joc calitativ bun îmi doresc să venim cu toate cele trei puncte de la Motru. Nu ne mai permitem paşi greşiţi şi cred că după meciul cu Satu Mare, vom creşte de la meci la meci”, a spus Pătraşcu. Universitatea Craiova va evolua sâmbătă, de la orele 11, pe terenul celor de la Minerul Motru, în cadrul etapei a şaptea a campionatului.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad