Stângă: „Nu mai avem voie să pierdem puncte”

Ovidiu Stângă dorește un rezultat pozitiv sâmbătă cu Olimpia, dar și un joc care să placă suporterilor. Antrenorul principal al Universității Craiova a prefațat jocul din weekend, în cadrul conferinței de presă de ieri. Stângă a spus: „Pentru mine este un meci de debut. Cer ajutorul publicului, care trebuie să fie alături de noi. La nivel de lot sunt probleme legate de aceste suspendări. Este o partidă grea, pentru că orice adversar care vine pe stadionul Oblemenco se motivează în plus. Încerc să redau echipei spiritul acela oltenesc pentru a place spectatorului. Ușor-ușor, băieții înțeleg ce înseamnă Craiova, fotbalistic, vorbind. Rămâne ca sâmbătă, după meci, să culegem ceea ce am pregătit în această săptămână“.
Antrenorul Craiovei consideră că nu se mai pot face pași greșiți: „Satu Mare are o echipă care joacă de mult împreună, a avut continuitate și asta se vede în rezultate. Rezultatul contează, având în vedere că ei s-ar putea să intre în play-off. Puncte nu mai avem voie să pierdem cu nimeni, ținând cont cum arată echipa în momentul actual. Mie îmi place să câștig meciuri jucând fotbal”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad