Stângă: „Vreau să scot idoli ca Nae Tilihoi!”

„Universitatea a fost puternică atunci când centrul de copii și juniori a fost puternic” – iată argumentul care l-a determinat pe Pavel Badea să-i așeze în fruntea lucrurilor, la sectorul juvenil, pe Ovidiu Stângă și Cornel Papură. Cei doi au misiunea de a produce „materie primă” pentru prima echipă a Craiovei.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc ieri, CS Universitatea Craiova a prezentat noii membri ai staff-ului tehnic și administrativ. Astfel, Ovidiu Stângă este coordonator al centrului de copii și juniori, Corneliu Papură a fost instalat în funcția de antrenor principal la echipa a doua a clubului și se va ocupa și de juniorii A ai Universității. Silvian Cristescu este noul team-manager al echipei Craiovei.

Stângă și-a conturat echipa

Ovidiu Stângă și-a precizat obiectivele pe care și le-a fixat: „Eu am venit la club cu un scop clar: să-i opresc aici pe jucătorii valoroși, să nu-i mai lăsăm să plece în alte părți, pentru că prioritatea trebuie să fie de acum înainte Universitatea Craiova. Eu sper să scot idoli ca Nae Tilihoi. Doresc să aduc aici tot ceea ce am învățat în Olanda, dar trebuie să avem răbdare și să fim ajutați. De acum înainte, grupele vor fi predate din an în an, nu se va mai lua de către un antrenor o grupă la 8 ani și va fi ținută până la 18 ani“. Stângă a anunțat și o parte dintre antrenorii cu care va lucra, alături de Cornel Papură – principalul de la juniorii A. Aceștia sunt: Daniel Mogoșanu, la juniori B, profesorul Ciocan, la juniori D, și profesorul Dandu Ustabacieff, la juniori E.

Papură: „Scopul va fi acela de a da cât mai mulți jucători primei echipe“

Noul antrenor principal al Universității II, precum și al echipei de juniori A a clubului craiovean, a spus: „Am intrat în acest proiect din dorința de a scoate câți mai mulți fotbaliști craioveni de valoare. Scopul va fi acela de a oferi câți mai mulți jucători pentru prima echipă. Trebuie revitalizat totul, pentru că în ultimii doi ani, juniorii orașului nostru nu au avut echipă unde să ajungă“. Echipa a doua a Universității Craiova a fost înscrisă în liga județeană. Duminică va disputa primul meci în compania Școlii de Fotbal Gică Popescu. Momentan nu s-a stabilit exact locul în care își va disputa meciurile oficiale, existând două variante: fie pe unul din terenurile secundare ale Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”, fie pe Extensiv.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad