Startul distracției, la Târgu-Jiu

Două festivaluri au debutat luni la Târgu Jiu, târgujienii fiind așteptați să se distreze la Festivalul Berii şi Festivalul Internaţional de Folclor.

Primăria Târgu-Jiu organizează și anul acesta Festivalul Berii, în perioada 19-25 august, pe Insuliţa de pe râul Jiu. Manifestarea va fi organizată în colaborare cu Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu. Gorjenii care vor veni la Festivalul Berii de pe Insulița de pe Târgu-Jiu se vor distra pe muzica invitaților speciali:  Anna Lesko, Silvia și Andreea Bănică. Festivalul Internaţional de Folclor se va încheia pe 23 august. La această manifestare sunt prezente ansambluri folclorice din şapte ţări europene, serile de muzică şi dans urmând să fie găzduite de amfiteatrul din centrul municipiului Târgu Jiu. Participă ansambluri din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia și România.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad