Stațiunea Săcelu, foarte solicitată

Stațiunea gorjeană Săcelu este una dintre cele mai solicitate stațiuni din țară. Drept dovadă stau rezervările făcute pentru cazarea la Centrul de Agrement Săcelu. Potrivit reprezentanților Direcției de Sport și Tineret Gorj, în acest moment, locurile sunt ocupate în proporție de 90% de turiști care vin fie să se trateze de diferite boli, fie să se relaxeze.
Cei mai mulți dintre cei care au ales anul acesta să își petreacă o parte din vacanța de vară la Săcelu sunt copiii. Aceștia vin din județe precum Călărași, Galați, Prahova, Bacău sau Giurgiu pentru a petrece câteva zile în tabăra din stațiunea gorjeană. ,,Suntem foarte mulțumiți de munca pe care am făcut-o în presezon. Acum ne bucurăm de un grad de ocupare de peste 90%. Avem copii care vin din toate județele țării, vin din Giurgiu, Constanța, Galați, Prahova etc. Într-un timp scurt, șase- șapte ani, am reușit să avem un vad turistic la Săcelu”, a spus Horațiu Gorun, directorul Direcției de Sport și Tineret Gorj.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad