Statutul clubului Pandurii e pe cale să se schimbe

Primarul municipiului Târgu-Jiu a confirmat că analizează o variantă de statut înaintată de către reprezentanții Complexului Energetic Oltenia.

Șefii  Complexului Energetic Oltenia vor cu tot dinadinsul să schimbe statutul clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu. Pentru asta au făcut un proiect pe care directorul de Resurse Umane din cadrul companiei, Ion Răuț, l-a pus pe masa membrilor Adunării Generale a Acționarilor la ultima ședință de la sfârșitul săptămânii trecute. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, spune că va analiza propunerea de schimbare a statutului cu care au venit reprezentanții Complexului Energetic Oltenia. „Ne-am întâlnit într-o primă ședință a AGA, unde ni s-a prezentat un proiect de statut care vine din partea acționarului majoritar. Nu am luat nicio hotărâre deocamdată în legătură cu acest proiect, pentru că, atât eu, cât și domnul Viorel David, trebuie să ne documentăm mai bine pentru a nu face greșeli în ceea ce privește viitorul statut. Am cerut să văd cum se implică primăriile și la alte echipe de fotbal din Liga 1. Îmi voi face timp în weekend să citesc propunerea de statut venită de la CEO. Pe noul statut, vom purta un dialog constructiv, mai tăiem de la dânşii, mai punem de la noi. Eu nu neapărat că îl susţin pe omul Condescu, ci performanţa. Dacă ea există, nu văd de ce trebuie să umblăm la structura de conducere”, a precizat primarul Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. p.i. says:

    performanta exista pe banii CEO! De aia trebuie umblat la statut! S-au bagat bani de CEO in aceasta echipa cat nu a bagat nici un alt club, ca atare meritul e al finantatorului principal si nu al hotilor ce nu vor sa dea socoteala despre banii cheltuiti!

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad