ȘTIRI SPORTIVE

Dorel a părăsit echipa

Mariajul dintre FC Universitatea și căpitanul Dorel Stoica s-a rupt. Jucătorul nu a fost dispus să accepte starea de incertitudine care planează asupra echipei lui Mititelu, și a părăsit formația după amicalul de la Calafat. Nici la meciul de verificare de la Severin, Dorel nu a fost prezent. A fost cea de-a doua încercare a lui Dorel Stoica de a părăsi echipa, după ce a fost la un pas să nu mai ajungă la banchetul de început de stagiune, urmare a unor diferenduri cu Mititelu pe teme financiare. C.C.

Mititelu promite „circul de pe lume“!

Pentru a-și câștiga dreptul de a evolua pe stadionul Ion Oblemenco, Adrian Mititelu a anunțat la radioGsp că va apela la măsuri extreme. Mititelu a spus: „Pregătiţi-vă să vedeţi circul de pe lume! De miercuri o să stau în faţa terenurilor şi n-o să plec de acolo timp de 48 de ore!“ Pe stadionul păstorit de Mititelu, municipalitatea a găsit dezastru. La acțiunea de igienizare au fost descopeite inclusiv damigene în cadrul complexului sportiv. C.C.

Marți, alb-albaştrii se vor antrena pe Oblemenco

Mâine, trupa lui Lincar va face cunoștință cu noua casă: stadionul Ion Oblemenco. Așadar, marți seară, antrenorul Craiovei va susține prima ședință de pregătire pe legendara arenă. Apoi, joi dimineață se va disputa și primul meci amical, în compania grupării de ligă a treia Sportul Vișona Nouă.
Imediat după partida de verificare, alb-albaștrii vor pleca în cel de-al treilea cantonament al acestei veri. După Mogoșoaia și Zlatibor, pentru CS Universitatea Craiova va urma stagiul de pregătire de la Câmpina. C.C.

Baschet/SCM Craiova se estonizează: Sokk în locul lui Turbo-Rade!

Rade Dzambic, cel mai iubit sportiv de către craioveni în sezonul precedent, nu va mai evolua în Polivalentă în următorul an competițional. Turbo Rade a postat pe contul de facebook următorul mesaj: „Știu că oriunde voi merge, nu voi mai întâlni prieteni și suporteri ca la Craiova! Sper până îmi termin cariera să revin și sa mai joc odată în tricoul alb-albastru al Craiovei.“ Clubul craiovean nu a stat cu mâinile în sân, ci l-a acontat pe coordonatorul de joc Sten Sokk. Sokk, internațional estonian, are 24 de ani și 1.81 m. El este fiul celebrului Tiit Sokk, conducătorul de joc al echipei URSS, campioană olimpică în 1988, la Seul.
Sokk este cel de-al doilea estonian din lotul SCM Craiova, după Reinar Hallik. C.C.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad