ȘTIRI SPORTIVE

CS Universitatea Craiova, oficial în Liga a doua!


Echipa Craiovei a fost anunțată oficial că va evolua în liga a doua. Trupa lui Erik Lincar va evolua pe stadionul Ion Oblemenco.
Gruparea alb-albastră a îndeplinit și ultima condiție pentru a evolua în liga a doua, aceea de a schimba sediul social în Craiova. Modificarea a vizat schimbarea datelor de identificare ale părţii contractante SC Blue Lions Capital SA, cu SC Club Sportiv U Craiova, cu sediul social în Craiova, strada Ştirbei Vodă, nr. 30, clădirea Malmo. Modificarea a fost legalizată prin hotărârea nr. 458, aprobată ieri. C.C.

Austria e de fapt Motru, Turceni, Podari

La reunirea echipei, Adrian Mititelu anunța că perfectase deja un cantonament în Austria pentru perioada 6-17 august. Ieri, pe site-ul clubului pe care-l patronează a fost postat un alt program, cu amicale în zona Olteniei în perioada respectivă.  Iată cum sună programul echipei lui Mititelu:
6-17 august – antrenamente în Craiova şi meciuri amicale:
- vineri, ora 18.30 – la Motru, cu echipa Minerul Motru;
- duminică, ora 18.30 – la Turceni, cu echipa Ştiinţa Turceni;
- miercuri, 14 august, ora 18.30 – la Podari, cu echipa din localitate;
- sâmbătă, 17 august, ora 18 – cu o echipă de Liga a II-a. C.C.

Marian Zaharia, noul antrenor al Podariului

După ce Nae Ungureanu a părăsit echipa, invocând faptul că filozofia sa nu se potrivește cu cea a conducătorilor, locul său a fost luat de Marian Zaharia. Astfel, pe lângă funcția de director sportiv, Zaharia o va ocupa și pe cea de antrenor principal. Nu este prima dată când Zaharia pregătește o echipă. „Am mai făcut parte din staff-ul tehnic la Gaz Metan Podari, când îl ajutam pe Ionel Valentin, în anul promovării. Dar apoi am ocupat funcția de director sportiv. Vă dați seama, ca director sportiv eram liantul dintre conducere și banca tehnică, așa că la majoritatea antrenamentelor am fost prezent. Am învățat mult de la Jerry Gane, care e unul dintre primii șapte antrenori din România la ora actuală, după părerea mea. E un nou început, sper să ne atingem obiectivul: acela de a face performanță, de a duce Podariul cât mai sus“, a spus noul principal al podărenilor.
Zaharia va fi ajutat în îndeplinirea misiunii de secundul Ionică Borcoș și antrenorul cu portarii Marian Vulpe. C.C.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad