ȘTIRI SPORTIVE

Stângă, șef al centrului de copii și juniori

La partida cu CS Vișina Nouă a asistat și Ovidiu Stângă, unul dintre jucătorii de marcă ai Craiovei. Stagiul petrecut în Olanda, la PSV Eindhoven, precum și calitățile sale în privința descoperirii de tinere talente i-au determinat pe diriguitorii clubului din Bănie să-i propună lui Stângă funcția de șef al centrului de copii și juniori. O provocare greu de refuzat!
Stângă a fost încadrat în tribuna Vip a stadionlui Ion Oblemenco de Corneliu Papură și Silvian Cristescu. În tribune s-au aflat și glorii din perioada de aur, cum ar fi Nae Ungureanu, Costică Donose, Aurică Beldeanu, Gheorghiță Geolgău, ultimul în dublă-calitate – incluzând-o aici și pe aceea de spion al FC Olt Slatina, posibilă adversară a alb-albaștrilor în liga secundă. (C.C.)

Cantonamentul trei, la Câmpina

În perioada imediat următoare, trupa lui Erik Lincar va intra în cel de-al treilea stagiu de pregătire al acestei veri, după cele de la Mogoșoaia și Zlatibor. Alb-albaștrii vor fi cantonați la Câmpina, iar în această perioadă vor disputa trei jocuri de verificare. Primul se va disputa la Clinceni, în compania echipei locale de ligă a treia. Apoi, pe 13 august, CS Universitatea Craiova va întâlni CSM Câmpina, iar pe 17 august va da piept cu Unirea Slobozia. Pe 20 august, trupa lui Lincar va reveni în Bănie. „Încercăm în această perioadă să rulăm tot lotul şi din acest motiv introducem echipe diferite la pauze. În două săptămâni sper eu că vom avea cristalizat şi un prim 11. Vor mai veni doi sau trei jucători care trebuie să îşi rezolve problemele contractuale pe care le au cu actualele echipe”, a spus antrenorul Erik Lincar. (C.C.)

Renaștem împreună, este noul motto al Craiovei

Dacă Adrian Mititelu a făcut o bravură din ideea preluată de la Rapid București „singuri împotriva tuturor“, dovadă că a și rămas izolat, strategia celor de la CS Universitatea Craiova este total diferită. Motto-ul sub care echipa orașului va evolua în actuala stagiune sună astfel: Renaștem împreună. (C.C.)

 

Știința se va vedea la TVR

Conducerea CS Universitatea Craiova negociază în această perioadă transmiterea jocurilor oficiale cu TVR. Suma vehiculată pentru partidele de pe teren propriu din liga a doua este de 70.000 euro. În cazul în care se va ajunge la un numitor comun cu televiziunea națională, cel mai probabil majoritatea partidelor de acasă ale leilor vor fi programate în zilele de vineri, de la ora 19:00. (C.C.)

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad