ȘTIRI SPORTIVE

Lincar: „La Tg-Jiu va fi un joc extrem de disputat“

Astăzi, Universitatea Craiova va întâlni în faza a patra a Cupei României satelitul Pandurilor. În cadrul conferinței de presă de ieri, Erik Lincar, antrenorul Craiovei, a prefațat astfel întâlnirea: „Jocul de Cupă cu Pandurii II va fi unul dificil, au jucători tineri, dornici de afirmare, dar ar putea veni jucători cu experiență, de la echipa mare. Vom trata meciul cu toată seriozitatea. Preconizez că va fi un joc extrem de disputat și îmi doresc ca jucătorii mei să fie la un nivel ridicat“. Pentru sezonul viitor, când echipa va fi suficient de solidă, Lincar și-a propus drept obiectiv personal accederea în finala Cupei României. „Eu sunt un antrenor tânăr şi foarte ambiţios şi am venit la Craiova pentru a promova cu această echipă. Am mai avut parte de două promovări cu două echipe din liga a treia în liga a doua. Anul viitor ne putem gândi să jucăm semifinala Cupei României sau chiar finala.”, a spus Erik Lincar. Astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul „Tudor Vladimirescu”, Universitatea Craiova va întâlni Pandurii II Târgu Jiu, în cea de-a patra fază a Cupei României.

 

Universitatea și-a prezentat echipamentul

 

În cadrul conferinței de presă, clubul craiovean și-a prezentat echipamentul pentru sezonul competițional 2013-2014. Echipamentul pentru jocurile de pe teren propriu este alb-albastru, în dungi, culorile reprezentative ale orașului. În partea stângă, în dreptul inimii, este inscripționată stema clubuluui, în vreme ce sponsorul KDF Energy tronează în dreptul pieptului. Marian Cîrjă, unul dintre jucătorii care a purtat tricoul Universității la prezentare a spus: „Sunt onorat că port acest echipament. Îmi doresc să-l port cu succes, să fac performanță la Universitatea“.

 

„Să vină cât mai mulți spectatori cu Rapid“

 

La finalul acestei săptămâni, Universitatea Craiova va întâlni Rapid București, în ultimul meci amical al acestei veri. Disputa este programată sâmbătă, de la ora 20:00. „Ne dorim ca la meciul cu Rapid să vină cât mai mulţi suporteri, pentru că Rapid a fost mereu un sparing-partner foarte bun”, a spus antrenorul Erik Lincar.

 

Adrian Ionescu, căpitanul Craiovei

 

În partida cu CS Mioveni, Adrian Ionescu a purtat banderola de căpitan al echipei. Erik Lincar a explicat în cadrul conferinței de presă cum a ajuns Ionescu șef în vestiarul alb-albaștrilor. „A fost ales în mod democratic, prin bilețele“, a spus tehnicianul Universității. Prezent și el la conferința de presă, Ionescu a spus: „Numai prin evoluțiile noastre bune putem aducem oamenii la stadion. Și asta este ceea ce ne dorim cel mai mult“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad