ȘTIRI SPORTIVE

În Cupă, Universitatea va întâlni Chindia

Universitatea Craiova și-a aflat ieri adversarul din faza a cincea a Cupei României. Alb-albaștrii vor înfrunta echipa de liga a treia Chindia Târgoviște.
Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, jocul este programat să se desfășoare pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Meciurile din această fază a competiției vor avea loc marți, 10 septembrie, și miercuri, 11 septembrie, cu începere de la orele 16:30. Chindia Târgoviște a retrogradat sezonul precedent din liga a doua. Face parte din seria a VI-a ligii a treia, iar în prima etapă din actuala stagiune a învins cu 4-2 gruparea Civitas Făgăraș.

 

Din vară, Universitatea s-ar putea muta pe Extensiv

În vara lui 2014, stadionul Ion Oblemenco va fi demolat pentru a se construi o arenă ultramodernă. În aceste condiții, Primăria Craiova și-a arătat interesul față de baza sportivă de la Parcul Romanescu. Momentan, municipalitatea nu a făcut o ofertă concretă, dar sunt premise să o cumpere. În acest caz, este plauzibil ca Universitatea Craiova să-și desfășoare meciurile de pe teren propriu, din sezoanele 2014-2015 și 2015-2016, pe stadionul Extensiv Parc. Aflată în proprietatea fraților Mihăilescu, baza Extensiv Parc a fost evaluată de un lichidator judiciar la 6 milioane de euro.

 

Voleibaliștii se prezintă pe nisip

Sâmbătă, în apropierea Sălii Polivalente, se va organiza un turneu de Beach Volley, cu scopuri caritabile. De eveniment vor profita și echipele de volei ale SCM Universitatea Craiova, care își vor anunța componența în care vor evolua în sezonul 2013-2014, atât la masculin, cât și la feminin. Prezentarea va avea loc în jurul orelor 19:00, înaintea finalei turneului de beach volley.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad