ȘTIRI SPORTIVE

Vlad analizează şansele pandurilor

Joia viitoare va constitui un eveniment special pentru fundaşul Alexandru Vlad: actuala sa echipă, Dnepr, va înfrunta pe „Cluj Arena” chiar fosta sa echipă, Pandurii Târgu Jiu, în primul meci din grupa E a Ligii Europa. Vlad nu se fereşte să vorbească despre şansele echipei gorjene în faţa ucrainienilor: „O să fie foarte greu. Mai ales că nu prea au experienţă. Şi în plus sunt echipe bune în grupă, Fiorentina, noi şi Pacos. La prima vedere, la calificare s-ar bate italienii şi cu Dnepr, dar totul e posibil, Pandurii a mai făcut surprize până acum”, a declarat fostul pandur.

 

Preţul biletelor la Pandurii-Dnepr

Administraţia stadionului „Cluj Arena”, pe care se vor disputa meciurile din grupele Europa League ale echipei Pandurii Târgu Jiu, a stabilit preţurile tichetelor de acces pentru fiecare meci şi preţurile pachetelor pentru toate cele trei meciuri disputate pe acest stadion. Astfel, biletele pentru un singur meci vor avea următoarele preţuri: – 20 de lei la Tribuna I şi II; – 70 de lei la Tribuna VIP. De asemenea, oficialii clujeni vor pune în vânzare şi abonamente pentru toate cele trei partide la următoarele preţuri: – 50 de lei la Tribuna I şi II; – 175 de lei la Tribuna VIP.

 

Pandurii ar putea reveni la Braga

Pandurii ar putea reveni pe stadionul lui Sporting din Braga, Axa”. Şi asta pentru că portughezii de la Pacos de Ferreira (adversara pandurilor din grupa E a Ligii Europa) nu vor mai disputa meciurile de pe teren propriu la Porto, mai ales că echipa campioană a Portugaliei, FC Porto,  va juca în grupele Ligii Campionilor pe acelaşi stadion, „Estádio do Dragao”. De aceea, se ia în calcul posibilitatea ca Pacos să joace pe terenul din Braga, unde Pandurii Târgu Jiu a obţinut calificarea în grupele Europa League.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad