ȘTIRI SPORTIVE

Şase antrenamente şi un meci-test pentru jocul cu Motru

Alb-albaştrii şi-au reluat pregătirile ieri, de la ora 16, în cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“. Pentru astăzi, Ovidiu Stângă a stabilit două şedinţe de pregătire: de la orele 9:45 şi 16, ambele pe stadionul Zoltan Crişan. Miercuri, juveţii au programat antrenament de la ora 11, şi meci de verificare de la ora 16 pe stadionul Petre Deselnicu. Joi, de la ora 11, Ovidiu Stângă îşi va muta cartierul general pe stadionul Extensiv. Această şedinţă de pregătire este închisă publicului şi presei. Vineri, de la ora 11, alb-albaştrii vor efectua tot pe Extensiv ultimul antrenament dinantea partidei cu Minerul Motru. Partida Minerul Motru – Universitatea Craiova este programată sâmbătă, ora 11, în cadrul etapei a şaptea a campionatului. C.C.

Gueye şi Andruţa au marcat pentru echipa a doua


CS Universitatea II Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida susţinută împotriva grupării Amaradia Melineşti, sâmbătă, pe stadionul Extensiv. Golurile echipei Craiovei au fost reuşite de Andruţa şi Ousmane Gueye. Antrenorul Daniel Mogoşanu a mizat pe următoarea formulă: Marica – Toni, Vasilca, Geo Mişu, Văduva – Nuţă, Tulea, Motroc – Gueye, Andruţa, Ianoşi. A mai jucat: Cîrstoiu.
Satelitul Universităţii Craiova ocupă locul 13 în campionatul Doljului, iar în următorul joc va întâlni, în deplasare, echipa Viitorul Cârcea. C.C.

Săptămâna fetelor: victorii în serie pentru SCM Craiova!

Echipele feminine de la SCM Craiova au obţinut succese în acest weekend. Astfel, handbalistele au bătut cu 27-21 gruparea Universitatea Neptun Constanţa, în runda a şasea a Ligii Naţionale. „Un meci pe care l-am început mai greu, sub semnul echilibrului. Fetele au dovedit că şi-au dorit foarte mult să se impună în faţa propriilor suporteri şi au obţinut primul succes în campionat. Mă bucur că am spart gheaţa şi că am dovedit că putem să jucăm şi în ultimele 15 minute”, a spus Carmen Amariei. Baschetbalistele au întrecut, cu 67-63, Nova Vita Tg. Mureş, pe sferturi 16-24, 17-19, 15-6, 19-14. O altă victorie nescontată a fost cea a voleibalistelor la Lugoj, contra gazdelor de la CSM. Scor: 1-3, pe seturi 25-16, 24-26, 12-25, 20-25. „Am pornit cu dreptul. Le felicit pe fete pentru că victoria le aparţine în totalitate”, a declarat antrenorul Berti Văsuică. Baschetbaliştii Craiovei au jucat într-un meci fără istoric: 89-37 pe terenul celor de la Farul. Au înscris toţi jucătorii care au evoluat: Bureau 18, Maric 5, Sokk 5, Mocanu 7, Gavrilă 15, Popescu 10, Damian 4, Căpuşan 6, Ciotlăuş 2, Topcov 7, Dzambic 10.
C.C.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad