ȘTIRI SPORTIVE

Juveții prind moral în Serbia

Echipa formată în nici trei săptămâni de Erik Lincar începe să lege rezultate. La începutul săptămânii, alb-albaștri au repurtat cea de-a doua victorie din cantonamentul de la Zlatibor. Victima Craiovei a fost, de această dată, gruparea muntenegreană OFK Petrovac, bătută cu 2-0. Albert Voinea și Dragalina au semnat succesul alb-albastru. Primul a deschis scorul, profitând de respingerea în față a portarului, la torpila lui Ionuț Stancu (min 30). Dragalina a fructificat centrarea lui Bardu pentru 2-0, cu 8 minute înainte de final. Lincar a început cu Ionuț Irimia – Zoran Ljubincovici, Ionuț Stancu, Adrian Ionescu, Bogdan Scarlat, Marian Cârjă, Dragoș Dragalina, Gabriel Precup, Cristian Ganea, Claudiu Dragu, Albert Voinea. În repriza a doua au jucat: Bojan Brac – Zoran Ljubincovici (Bogdan Scarlat – min. 73), Gabriel Velcovici, Florin Pătrașcu, Ramses Gado, Răzvan Gorovei, Gabriel Precup (Dragoș Dragalina – min. 73), Adrian Sin, Florin Pârvu, Cristian Bardu, Daniel Oprița. C.C.

A fi sau a nu fi FC Universitatea în Liga a II-a

După două amânări la rând, Comisia de Disciplină a FRF ar urma să se pronunțe astăzi în cazul dosarului de înscriere în liga a doua depus de echipa lui Adrian Mititelu. Datoriile mari la FRF, LPF, terți, schimbarea clubului de pe o societate pe alta (ceea ce ar duce la imposibilitatea folosirii denumirii Universitatea Craiova) sunt problemele cu care se confruntă Mititelu. Patronul echipei a afirmat însă că indiferent de decizia instanțelor sportive de la București, în 5 zile va repune echipa în dreturi, după ce va apela la președinție, Parchet și DNA. C.C.

Baschetbalistele au antrenor nou

De ieri, Daniel Vasile se va ocupa de destinele echipei de baschet feminin a SCM U Craiova. El a ajuns în funcție grație performanțelor reușite sezonul trecut, când a dus echipa U16 a clubului în finala campionatului național.
Obiectivul ce i s-a trasat lui Daniel Vasile este menținerea în divizie. Va trebui să-l atingă bazându-se doar pe jucătoare din Craiova. C.C.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad