Stroe: „Este un proiect solid, cu viitor luminos”

Corneliu Andrei Stroe, omul care a creat Craiova-Maxima, este alături de noul proiect fotbalistic al Băniei. Stroe a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, de ce s-a alăturat demersului municipalității și al lui Pavel Badea.

Președintele Științei din anii marilor succese europene apreciază că fotbalul poate reînvia în Bănie. Corneliu Andrei Stroe este trup și suflet alături de noul proiect fotbalistic al Craiovei. „Am aderat la acest proiect la propunerea municipalității orașului Craiova. Nu am aderat direct, numai după ce am studiat bine proiectul: unul solid și cu viitor luminos, pentru că toți cei implicați sunt oameni serioși. Această construcție va reînnoda tradiția de la CS Universitatea Craiova, cea din care în 1993 s-a desprins o altă construcție, care nu a obținut rezultatele așteptate de publicul craiovean. Socotesc acest proiect continuatorul secției de fotbal de la CS Universitatea, cea care s-a aflat sub egida Senatului Universității, clubul care a realizat marile performanțe“.

Stroe crede în Lincar și în alb-albaștri

Corneliu Andrei Stroe consideră că banca tehnică și lotul alb-albastru poate readuce Craiova din nou sus pe harta fotbalistică a țării. Că performanțele istorice pot reveni în actualitate. Stroe a spus: „Mi-au făcut o impresie bună atât conducerea tehnică, cât și lotul de jucători. Sper ca în viitorul apropiat această construcție să răspundă pretențiilor publicului craiovean, unul extrem de exigent și bun cunoscător al fenomenului fotbalistic. Să dea Dumnezeu să ajungem la performanțele din trecut“.

„Rezultatele nu vor veni bătând din palme“

Cel mai important conducător din fotbalul craiovean cere răbdare: „Aceste rezultate nu vor veni bătând din palme. Este vorba de o construcție nouă, în care jucătorii trebuie să se rodeze. Echipa este în formare, trebuie să vedem ce se va întâmpla pe parcurs. Obiectivul nostru este să încercăm să promovăm sezonul viitor. Dar trebuie răbdare“.

Badea, onorat de susținerea lui Stroe

Pavel Badea, managerul general al Universității, s-a arătat încântat de susținerea arătată de Corneliu Andrei Stroe: „Pentru mine e o onoare că domnul Corneliu Andrei Stroe a venit alături. Am fost legitimat la CS Universitatea pentru prima dată în 1977, și domnul Stroe era atunci președintele secției de fotbal“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad