Sulugiu, arestat pentru 29 de zile

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova nu au fost la fel de îngăduitori ca cei din Gorj aşa că au decis, marti, arestarea pentru 29 de zile a controversatului afacerist gorjean Gabriel Sulugiu.

Instanţa a admis recursul declarat de către Ministerul Public împotriva soluţiei Tribunalului Gorj care stabilise că Sulugiu poate fi cercetat în stare de libertate. Curtea de Apel a casat sentinţa Tribunalului Gorj şi a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj şi a dispus arestarea lui Constantin Gabriel Sulugiu pentru o perioadă de 29 de zile. Soluţia este definitivă.
Sulugiu este cercetat penal într-un dosar în care este acuzat de comiterea infracţiunilor de spălare de bani şi şantaj. Un om de afaceri din Tg-Jiu s-a plâns poliţiştilor că pe parcursul anilor 2009-2010, prin ameninţări şi şantaj a trebuit să-i returneze lui Sulugiu 535.000 de lei în contul unui împrumut de 200.000 de lei. Dragoş Talianu a fost determinat de Sulugiu să-i cesioneze, în contul datoriei, suma de 360.000 de lei pe care firma sa Dumoda Impex o avea de încasat de la Primăria Tg-Jiu în urma unui contract de lucrări construcţii. Banii au ajuns în contul unei firme a lui Sulugiu. În contul altei datorii pe care o avea la cămătar, Talianu a fost deposedat, în plină stradă, de un autoturism Mercedes CLS, în valoare de 30.000 de euro.

Categoria: EvenimentUltima oră

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad