Supraveghetorii vor selecta Directoratul CEO

Supraveghetorii Complexului Energetic Oltenia vor participa la selectarea noului Directorat,  anunță surse ministeriale de la Economie. Mai exact, candidații își vor susține interviurile în fața Consiliului de Supraveghere (CS), care, împreumă cu reprezentanții firmei de profil, vor decide care sunt ocupanții scaunelor în directorat.

În recrutarea celor patru directori, care, împreună cu managerul CE Oltenia, vor forma un nou Directorat, supraveghetorii, în baza OUG 109/2011, vor căuta o firmă de specialitate și, apoi, în baza unui contract încheiat, vor participa la selecția candidaților. De menționat este faptul că selectarea CS și a managerului CEO a fost o procedură de care s-a ocupat firma germană Kienbaum, angajată de Ministerul Economiei. În momentul de față, după cum spun sursele, Consiliul de Supraveghere poate alege o altă firmă de recrutare.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luminona B says:

    De ce se mai platesc firme de recrutare ,fiindca se stie care va fi directoratul ?Cine cunoaste mai bine specialistii din minerit si energie decat domnul ministru Nita si domnul premier Ponta ?

    Thumb up 2 Thumb down 1

  2. corect says:

    Carnetul de partid da competenta profesionala si manageriala.

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad