Supraveghetorul CEO, Gabriel Dumitraşcu, nu mai e şef al OPSPI

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, l-a numit vineri, 12 iulie, pe Gabriel Plăiașu în funcția de șef al Oficiului pentru Participațiile Statului și Privatizării în Industrie (OPSPI), în locul lui Gabriel Dumitrașcu, relatează Focus Energetic.

Contactat de Focus-Energetic.ro, Dumitrașcu a declarat că schimbarea a avut loc „în urma divizării OPSPI și a opțiunii sale de a pleca la Departamentul pentru Energie”. Gabriel Dumitraşcu a participat la selecţia Kienbaum, fiind ulterior numit în cadrul Consiliului de Supraveghere.

OPSPI, împărţit în două

Focus Energetic mai face cunoscut că „OPSPI s-a împărţit în două, jumătate fiind în subordinea ministrului Economiei, Varujan Vosganian, iar cealaltă jumătate în subordinea Departamentului pentru Energie, condus de Constantin Niță. Gabriel Plăiaşu urma să conducă partea de OPSPI rămasă la Ministerul Economiei, iar Gabriel Dumitraşcu, jumătatea de OPSPI din Departamentul pentru Energie. Gabriel Dumitraşcu s-a aflat la conducerea OPSPI din decembrie 2012, timp în care Gabriel Plăiașu fusese adjunctul acestuia”.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad