Surpriză mare pentru primarii liberali!


• PNL a reușit să-l pună subprefect pe Virgil Drăgușin în locul lui Sorin Arjoca

Edilii de la Runcu, Polovragi și Drăguțești nu se mai așteptau ca Partidul Național Liberal să pună mâna pe o funcție importantă după ce, o bună bucată de vreme, s-au  pierdut mai toate funcțiile din minerit și energie.

Primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu,  recunoaşte că nu se mai aştepta, după o perioadă în care PNL a pierdut mai mult decât a câştigat în cadrul USL Gorj, ca Virgil Drăgușin să fie numit subprefect al județului Gorj. „Într-adevăr, sunt surprins de această numire. Domnul Drăgușin este un băiat competent și împreună cu ceilalți șefi ai județului, trebuie să dezvolte Gorjul. Probabil a fost o negociere de succes în Uniunea Social Liberală”, a declarat Adi Câmpeanu.

Făsuescu a aflat din presă că PNL are subprefect

Și  primarul comunei Polovragi a rămas plăcut surprins că partidul din care face parte a reușit să obțină, neașteptat, funcția de subprefect de Gorj. „Este o poziție importantă. Acum sunt în concediu, am aflat și eu din presă despre această numire. Mă bucur pentru domnul Virgil Drăguşin, merită această poziţie. Uite că, încet-încet, lucrurile intră pe un făgaş normal în Uniunea Social Liberală”, comentează  primarul din Polovragi, Ștefan Făsuescu.

Nemulțumirile legate de banii de la guvern, la ușa lui Drăgușin

Edilul comunei Drăguțești se bucură că aleșii locali ai Partidului Național Liberal au acum încă un om în plus la se pot plânge când vine vorba de probleme administrative.  „Îl felicit pe Virgil Drăguşin. Are din partea mea tot sprijinul. Sper ca USL-ul să intre în normalitate, iar posturile de conducere să se împartă în funcţie de procentele obţinute de fiecare partid în alegerile din 2012. Mi se pare absolut normal să expun  problemele comunității locale, prefectului și subprefectului, pentru că reprezintă guvernul în teritoriu. Domnul Drăgușin nu mai poate spune acum că relația guvern-teritoriu e limitată“, a precizat Vasile Moșoiu.


Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicu Bercea says:

    Virgile, si eu te felicit pentru perseverenta seriozitatii tale in munca politica si administrativa pusa in slujba comunitatii.Chiar daca am avut putin timp in care am mers pe un drum comoti , mi-ai atras atentia prin maturitatea liberala de care ai dat dovada.Acum toti te felicita , toti te saluta (ti s-au inmultit salutatorii) elogiaza si apreciaza ca numirea ta este o masura reparatorie a Guvernului fata de liberali.Aceste scenarii le-au trait toti fostii,iar unii dintre ei ,dupa mandat au ramas mai solitari decat inainte de.Vreau sa te vad si dupa si sa te felicit si atunci pentru aportul tau adus bunului mers al vietii concetatenilor nostri.Nu te voi deranja ca altii,fiindca stiu ca esti ocupat si n-ai nevoie nici de sfaturi si nici de discutii sterile .Daca vrei sa-mi oferi un ceai , il accept cu placere. Sa auzim numai de bine!

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad