SURSE: Partenera lui Condescu, Mădălina Berbecel, își tratează mizerabil angajații – fără salarii de două luni și în preaviz!

După Tele3, post de televiziune al sindicatelor FNME aflat în insolvență, a venit și rândul stației locale a Realitatea TV din Târgu Jiu. Dacă în primul caz, postul de televiziune menționat a și apucat să funcționeze, în cazul stației locale a cărei licențe este deținută de firma Mădălinei Berbecel, Planexpert Event SRL Bucureşti, nu a fost să fie.

Mai exact, această televiziune (patronată de partenera de afaceri a lui Marin Condescu), cazată în spațiul CEO de la Debarcader, se va închide fără să fi emis sub sigla staţiei locale a Realităţii TV.

Jurnaliştii nu confirmă şi nici nu infirmă

Astfel, în jur de 12 salariaţi ai televiziunii Mădălinei Berbecel au primit preavizele, urmând să rămână fără serviciu după data de 10 octombrie. Jurnaliştii în cauză nu au dorit nici să confirme şi nici să infirme această stare de fapt, surse credibile declarând însă că aceştia nu şi-au mai primit salariile de două luni. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la televiziunea sindicatelor, Tele3, în care acţionari sunt USMO şi CS Pandurii. Majoritatea oamenilor de presă care au lucrat pentru Tele 3 se judecă pentru obţinerea în instanţă a drepturilor salariale (cerând şi daune) cu Marin Condescu, şeful USMO, FNME şi al CS Pandurii. De menţionat este şi faptul că numeroasele demersuri la instituiţiile publice făcute de foştii salariaţi ai televiziunii menţionată mai sus, cum ar fi ITM, au rămas fără răspuns. Astfel, singura posibilitate pentru jurnaliştii televiziunii aflate în insolvenţă este să-şi obţină drepturile în instanţă.

Afaceri profitabile şi un singur angajat

Ar mai fi de spus că firma Mădălinei Berbecel, ce deţine licenţa staţiei locale Gorj a Realitatea TV, care n-a funcţionat deloc sub această siglă, a avut anul trecut … un angajat. De asemenea, a rulat afaceri de 177.000 de lei şi a înregistrat un profit de 88.000 de lei. De asemenea, potrivit site-ului mfinanţe.ro, firma Planexpert Event are ca obiect „activităţi de difuzare a programelor de televiziune”.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Solitaire says:

    Partenera pe dracu, amanta vrtei sa spui! Doi sugaci analfabeti care au ajuns pe culmile gloriei cu banii fraierilor!

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad