Sute de participanți și doar zeci de absolvenți angajați pe loc la Bursa Locurilor de Muncă

Sute de tineri din judeţul Gorj au participat, vineri, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Au fost angajaţi pe loc 52 de tineri, dintre care trei cu studii superioare: consilieri juridici şi economici.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată la Târgu Jiu, au fost prezenţi, vineri, 47 de angajatori dintre cei 202 contactaţi. „Au fost prezenţi 442 de șomeri în căutarea unui loc de muncă, dintre care 382 au fost absolvenţi. Am decis să îi lăsăm să participe la Bursă şi pe cei care nu sunt absolvenţi. Au fost selectaţi în vederea interviului sau a probei practice 238 de candidaţi. Au fost angajaţi pe loc 52 de tineri, dintre care trei cu studii superioare. Cei cu studii superioare au fost angajaţi consilieri juridici şi economici. Au fost în total 467 de locuri de muncă disponibile şi, chiar dacă au venit mai puţini candidaţi decât locuri, organizarea a fost bună şi e un progres faţă de anul trecut, când am avut doar 287 de participanţi”, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. În evidenţele Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj sunt peste 2.000 de absolvenţi din promoţia 2013, dintre care 728 sunt înregistraţi deja ca şomeri, primind indemnizaţia oferită de stat.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad