Sute de șoferi vitezomani, amendați de rutieriști

În perioada 30 august – 1 septembrie 2013, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au continuat seria acţiunilor pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Poliţiştii rutieri au aplicat 428 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 91.000 lei, 272 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

De asemenea, faţă de 27 de conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 14 pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h faţă de viteza legal admisă. Serviciul Rutier recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad