Tâlhar, bătut de o tânără de 20 de ani!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiu, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Tâlharul a luat și bătaie de la victima sa, dar tot a tâlhărit-o.

O tânără de 20 de ani, din comuna Lelești, a fost tâlhărită în cursul săptămânii trecute. Fata a reușit să își lovească agresorul și să îi rețină acestuia fața, descrierea sa ajutându-i pe oamenii legii să îl prindă pe tâlhar. Potrivit Rominei Dochian, purtătoarea de cuvânt a IPJ Gorj, în noaptea de 27/28.08.2013, la orele 00:20, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de R.I., de 20  ani, din comuna Leleşti, cu privire la faptul că în jurul orelor 00:10, în timp ce se afla pe strada Griviţei, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, în colaborare cu D.O.S. – Compartimentul Operaţiuni Speciale Gorj, poliţiştii au identificat suspectul infracţiunii de tâlhărie ca fiind M.C.L., de 27 de ani, din Târgu-Jiu. „Din cercetări a rezultat faptul că acesta, prin exercitarea de acte de violenţă asupra victimei, a deposedat-o de telefonul mobil. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat şi telefonul, evaluat de victimă la suma de 2.000 lei. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad