Tâlhărit după ce a câștigat la jocurile de noroc

Un bărbat din orașul Bumbești-Jiu a fost tâlhărit de doi tineri care îl văzuseră că a câștigat o sumă importantă de bani la jocurile de noroc. Un agent de pază a fost cel care a anunțat jandarmii despre tentativa de tâlhărie.

Compartimentul Monitorizare Misiuni și Evenimente al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj a primit un apel pe centrala unității de la numitul B. C. – agent de pază la un club din municipiul Târgu Jiu, care sesiza faptul că o persoană de sex masculin este urmărită de două persoane, pe strada 14 Octombrie din municipiu, cu intenția de a-l deposeda de o sumă de bani câștigată la jocurile de noroc. La fața locului a fost direcționată echipa de intervenție, care a depistat la intersecția străzilor 14 Octombrie cu Luncilor două persoane în timp ce-i sustrăgeau prin violență o sumă de bani numitului B. V., din orașul Bumbești Jiu. S-a luat măsura conducerii celor trei persoane la sediul I.J.J. Gorj, iar în urma cercetărilor au fost identificați numiții: C. .M., de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, fără antecedente penale și S. T., cu domiciliul în sat Corcova, comuna Corcova, județul Mehedinți, fără antecedente penale, care au sustras prin violență portofelul cu acte și un rucsac cu haine  de la numitul B. V.. Coordonarea efectuării cercetărilor și întocmirii actelor de constatare s-a realizat de către lucrători din cadrul compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale al Inspectoratului de Jandarmi Gorj. În baza art. 214, Cod de Procedură Penală, persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad