Tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier la Schela

Un gorjean de doar 20 de ani a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit violent de un cap de pod din comuna Schela. Alți patru tineri, care se aflau în mașină, au ajuns la spital, o fată fiind în stare gravă.

Tragicul accident rutier a avut loc vineri spre sâmbătă noaptea, pe drumul comunal Gornăcel, din comuna Schela. Ca urmare a primelor cercetări efectuate de echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu, a rezultat că B.G.V., de 20 ani, din comuna Schela, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bumbeşti-Jiu în direcţia Schela, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat accidentarea foarte gravă a conducătorului auto şi a altor patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Gorj – secţia U.P.U., în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a decedat, iar una dintre victime, din cauza traumatismelor severe, a fost transferată la Spitalul de Urgență Craiova. „A fost un accident rutier cu cinci victime. Conducătorul auto a decedat, o pacientă a fost trimisă la Spitalul din Craiova, la Secția Neurochirurgie, din cauza traumatismelor suferite, iar alte trei persoane au rămas internate la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pe Secțiile Ortopedie și Chirurgie. Starea lor este stabilă, dar au multiple leziuni”, a declarat doctorul Cristina Căliman, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad