Tânără înțepată de insecte, salvată de jandarmi

O tânără din Novaci a fost la un pas de deces, după ce a fost înțepată de insecte pe când se afla la cules de afine, în vârf de munte. Neputând să o transporte la spital, persoanele care erau cu ea au apelat la jandarmii montani, care au reușit să o salveze, ducând-o la spital.

Un bărbat a sesizat, prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, faptul că pe muntele Mușetoiu, situat în apropierea Zonei Montane Rânca, o tânără în vârstă de 29 ani, din orașul Novaci, aflată la cules de afine, necesită îngrijiri medicale, în urma unor multiple înțepături de insecte, neputând fi transportată din cauza drumului greu accesibil. Jandarmii din cadrul Postului Montan Rânca, împreună cu efective specializate ale Salvamont Gorj, au identificat şi au asigurat transportul acesteia într-o zonă accesibilă de unde a fost preluată de un echipaj al Salvamont și transportată la Spitalul Orășenesc Novaci, persoana în cauză primind îngrijirile medicale necesare. Având în vedere diversitatea situaţiilor care pot să apară în zona montană, lucrătorii celor două instituţii (jandarmeria şi Salvamontul) vor interveni în comun pentru orice solicitare venită din partea cetăţenilor care au nevoie de sprijin.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad