Târgujianca „Morena”, lăudată de Alin Gălățescu


Criticul de modă Alin Gălățescu, cunoscut din aparițiile sale televizate și nu numai, o laudă pe contul său de Facebook pe frumoasa și talentata târgujiancă Cristina Bîzu. În luna iunie, „Morena” a câștigat premiul I la un festival de modă care a avut loc la Sinaia. Festivalul a fost organizat chiar de criticul de artă Alin Gălățescu.

Cristina Bîzu, alias „Morena” („creația” lui Tom Boxer n.red.) este născută pe 3 martie 1991, este din Băleşti, judeţul Gorj şi a studiat la Târgu-Jiu, primele trei clase de liceu parcurgându-le la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” (CNET), la profilul Mmatematică-Informatică. Urmându-şi vocea inimii, Cristina Bîzu s-a transferat la un liceu din Bucureşti, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, pe care l-a şi absolvit în vara anului 2010. Actualmente, ea este studentă la Universitatea Naţională de Arte (UNA) Bucureşti şi prezentă în lumea showbiz-ului alături de iubitul său, celebrul Tom Boxer. Cristina Bîzu este cunoscută mai ales datorită piesei „Morena” a lui Tom Boxer. Acum, „Morena” este și colega de scenă a artistului, în paralele studiind la UNA București. În luna iunie, „Morena” a câștigat premiul I la un festival de modă care a avut loc la Sinaia. Festivalul a fost organizat chiar de criticul de artă Alin Gălățescu.

Colecția sa pentru licență, fotografiată de Gălățescu la Salina Turda

În vara acestui an, mai precis luna trecută, Cristina Bîzu şi-a lansat prima colecţie vestimentară, numită „Gold Digger/Căutătorul de aur”. Prima sa colecție este cea cu care „Morena” își va susține lucrarea de licență la UNA București. „Am muncit trei luni de zile la această colecţie. Am folosit numai materiale naturale, pentru că nu suport să mă zgârie ceva pe piele. Am creat tipare noi, modele noi. Toţi banii câştigaţi din muzică i-am investit în colecţia aceasta. Aş mai fi investit, dar nu mai aveam de unde”, a spus pentru un cotidian central, Cristina Bîzu. Desi este cel mai critic și exigent personaj din lumea modei, Alin Gălățescu s-a arătat încântat de creațiile Cristinei Bîzu. Alin Gălățescu scrie pe contul său de Facebook că „Morena” din Târgu-Jiu promite foarte mult, fiind un designer extrem de talentat. „(…)Unul dintre cele mai recente proiecte ale mele. Ca designer, și nu numai, Cristina Bîzu promite mult. Este un talent cu o direcție clară și o intensitate a eforturilor de remarcat. O să ajungă departe. Eu cred în moda românească!”.


Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad