Târgujienii din zona Autogării vor reabilitarea locurilor de joacă

Primăria Târgu-Jiu a reabilitat anul acesta zeci de spații de joacă din cartierele municipiului. În prezent încă se mai desfășoară astfel de lucrări. Cetățenii din zonele unde locurile de joacă s-au degradat au sesizat autoritățile, în speranța că acestea vor lua rapid măsuri.

Locurile de joacă din municipiul Târgu-Jiu sunt în atenția autorităților locale, astfel că, și anul acesta, primăria a investit în reabilitarea și modernizarea acestora. Nu au fost toate reabilitate sau modernizate încă, însă cei de la primărie spun că lucrările vor continua. Pe site-ul www.domnuleprimar.ro, cetățenii nemulțumiți sesizează edilului Florin Cârciumaru problemele cu care se confruntă. Astfel, o doamnă care locuiește în zona Autogării Târgu-Jiu i-a scris primarului, spunându-i că locurile de joacă din această zonă au nevoie rapid de modernizări. „Domnule Primar, vă rog frumos să amenajați sub acel tei curățat, de la Asociația 35, un loc de joacă pentru copii, pentru că e un spațiu pierdut și aici avem doar mai departe locuri de joacă. Lângă tei este un gard rupt, plasa e ruptă și se zgârie copiii în ea și o parte din el e legat cu o sârmă de un pom ca să nu cadă. În ceea ce privește locul de joacă din fața Autogării, leagănele se mișcă de la bază cu totul, pentru că au ieșit din pământ și nu mai e strop de nisip, gardul e rupt, iar toate sunt vechi. În ceea ce privește pe cel din spatele Autogării, și acolo este la fel, nu este nisip, leagănele se mișcă din temelii, gardul este rupt și vechi și toate scârțâie. Vă rog să le înlocuiți, mai ales că am înțeles că ați primit mobilier nou și vreți să le modernizați”, spune târgujianca. Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu, anul acesta au fost modernizate și reabilitate zeci de locuri de joacă, de asemenea, alte câteva fiind nou-înființate. Răspunsul primarului la sesizarea târgujiencei a venit prompt și cu o promisiune pe care vom vedea dacă și-o va onora: „O sa introducem toate locurile de joacă în proces de reabilitare și punem totul la punct. Mulțumesc pentru sesizare! Vă aștept cu sesizări și pe noul meu blog – http://blog.targujiu.ro”, a declarat edilul Florin Cârciumaru.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad