Târgujienii pot renunța, sâmbătă, la deșeurile electrice gratuit

Târgujienii se pot debarasa acum simplu și rapid de deşeurile electrice şi electronice (DEEE) voluminoase, fără niciun cost și niciun efort, cu ajutorul Asociației Române pentru Reciclare (RoRec) și al autorităților locale. Prima acțiune de acest fel va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni (sâmbătă, mai precis).

Reprezentanții societății RoRec au declarat că, începând cu această săptămână, cetățenii au la dispoziție un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă: 0800 444 800. Cei care doresc să se debaraseze de aparate electrice mari sau grele pot suna la acest număr gratuit 7 zile din 7, între orele 9.00-17.00, pentru a programa ridicarea respectivelor deșeuri de la domiciliu. „În ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni vom ridica deșeurile electrice de la domiciliul celor care au făcut o programare telefonică. Un alt număr la care poate fi solicitat acest serviciu este 0756 026 814, apelabil cu tarif normal, de luni până sâmbătă, între orele 9.00-17.00. Prima acțiune de colectare are loc sâmbătă, 31 august, la Târgu-Jiu”, a spus Alexandra Arnăutu, manager regional RoRec. În viitorul apropiat, în Târgu Jiu va fi inaugurat și un centru permanent de colectare DEEE, un proiect al Asociaţiei RoRec în colaborare cu Primăria Târgu Jiu.

 

www.rorec.ro

De ce și cum trebuie să colectăm deșeurile de echipamente electrice și electronice ca să trăim într-o lume frumoasă? Aflați pe www.rorec.ro și pe facebook.com/AsociatiaRoRec Beneficiați de campaniile noastre despre colectarea DEEE pentru un mediu curat. Asociația Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată din unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Practic, RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi se ocupă de toate activităţile necesare colectării, tratării și reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad