Tatăl Andrei: „Pentru mine a contat faptul că ginerele meu, Cătălin Măruță, provenea dintr-o familie bună”

Încă din momentul în care a făcut primii pași în muzică, Andra l-a avut alături pe tatăl său, Alexandru Mihai. Acesta nu a îndeplinit doar rolul de părinte în viața artistei, ci și rolul de impresar, de bodyguard sau de șofer. Pentru că a vrut să se asigure că fiica sa este în siguranță atunci când merge la concerte, socrul lui Cătălin Măruță a fost alături de aceasta la fiecare pas. Astfel că, atunci când Andra a hotărât să se întâlnească cu actualul soț, tatăl său a fost primul pe care l-a întrebat.

Alexandru Mihai nu a aflat din presă că fiica sa, Andra, se întâlnește cu cel care urma să îi devină soț, ci chiar de la aceasta. Tatăl vedetei a declarat că a fost de acord încă de la început cu această relație, dar că a contat și faptul că moderatorul tv provine dintr-o familie bună, tatăl său fiind avocat, iar mama sa fiind angajată a DSP Gorj. „Păi, eu am aflat primul că fiica mea se vede cu Cătălin Măruţă.  Adică, înainte să iasă cu el, m-a întrebat pe mine şi eu am fost de acord. Da, a contat faptul că ginerele meu provenea dintr-o familie bună, dar mai important era că o iubeşte pe fiica mea. E foarte important să se menţină acolo, sus, în muzică. Şi apoi, să mai facă un copil, dacă şi ea doreşte lucrul acesta”, a spus Alexandru Mihai, potrivit  Libertatea.ro.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2006

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu din anul 2006, atunci când relația lor a devenit oficială. În anul 2008, cei doi au devenit soț și soție, iar nunta lor a fost evenimentul anului la Târgu Jiu. Fructul iubirii lor a venit pe lume în anul 2010 și se numește David. Cele două vedete formează o familie unită, iar băiețelul lor este cel mai important pentru ei. Cei doi au declarat întotdeauna că iubesc copiii și că își mai doresc cel puțin unul, de preferință o fetiță.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad