Tatiana Focșan și soțul, vacanță la Paris


Fiica procurorului șef al Parchetului Județean Gorj, Tatiana Eftenoiu (Focșan) și soțul său, Mădălin, și-au petrecut o parte din concediu în Franța, la Paris. Cei doi au vizitat muzeele din capitala Franței, dar s-au distrat și la Disneyland.

Tatiana Focșan s-a căsătorit vara anului trecut cu Mădălin Eftenoiu, fiul fostului viceprimar al orașului Bumbești-Jiu, Cornel Eftenoiu. Pe cei doi îi leagă o frumoasă poveste de dragoste și multe alte lucruri pe care le au în comun. Vara aceasta, la un an după luna de miere, Tatiana și Mădălin Eftenoiu și-au petrecut concediul în Franța, la Paris. Din fotografiile postate de Tatiana Eftenoiu pe pagina sa de socializare, se vede că cei doi s-au simțit bine și s-au bucurat de Paris, dar și unul de celălalt. Anul trecut, cei doi și-au petrecut luna de miere în Spania. Astfel, printre destinațiile pe care le-au bifat pe lista locurilor vizitate s-au numărat orașul Cordoba, Gibraltarul, Granada, Andaluzia sau Sevilla.


Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ion says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad