Te răzbuni dacă afli că te-a înşelat? Uite ce au făcut femeile acestea

Nu este niciodată plăcut să afli că partenerul de viaţă ţi-a fost sau îţi este infidel. Te doare, te simţi tristă şi foarte furioasă, iar când nervii nu mai au loc în tine, ce faci? Unele femei plâng, altele ţipă şi altele dau foc maşinii iubitului. Uite câteva cazuri în care persoanele trădate pur şi simplu au luat-o razna:

La talcioc cu lucrurile fostului
O femeie din Canada a aflat că soţul ei o înşală, aşa că, atunci când el era plecat cu domnişoara în cauză, ea a scos la vânzare lucrurile preferate ale bărbatului – inclusiv canapeaua, fotoliile din piele şi chiar casa. Desigur, le-a vândut la preţuri mici, iar cu banii strânşi i-a plătit pe avocaţii de divorţ.

Hoţii de… penisuri
Un bărbat din China a sunat disperat autorităţile că pe timp de noapte, hoţii au venit şi i-au furat penisul. Bărbatului i-a fost pus ceva pe cap, iar apoi i-a fost tăiat penisul. Poliţiştii sunt convinşi că numeroasele amante pe care le-a avut chinezul au fost cele care l-au schingiuit, după ce au aflat unele de celelalte.

Sărut fără limbă
O femeie din Statele Unite a aflat că iubitul ei îi era infidel, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. S-au certat foarte rău, iar când bărbatul a vrut să-şi împace iubita şi s-a aplecat s-o sărute, aceasta i-a muşcat limba atât de tare încât a rămas cu o bucată destul de mare din ea în gură. A pus muşchiul într-o pungă cu gheaţă şi l-a dus pe bărbat la urgenţe, însă medicii nu au reuşit să îi coasă la loc bucata de limbă.

O răzbunare dezgustătoare
Un tânăr de 20 de ani din New York s-a despărţit de iubita sa după ce a aflat că aceasta îl înşela. Aşadar, bărbatul s-a dus să dezgroape animalul de casă al fetei – o şinşila – care murise cu câteva săptămâni înainte şi i-a trimis mai multe imagini oribile pe telefon.

Consilierul lui Barack Obama
Unul dintre consilierii economici ai preşedintelui Barack Obama, Charles Phillips, a avut o aventură de opt ani de zile, deşi era însurat. Când a aflat că bărbatul vrea să se împace cu soţia sa, YaVaughnie Wilkins a plătit nu mai puţin de 250.000 de dolari pentru trei billboarduri imense care au apărut în centrul oraşului. Pe billboard apar ei doi, YaVaughnie şi Charles, cu textul “eşti sufletul meu pereche pentru totdeauna”. Astfel, consilierul a fost forţat să recunoască public amantlâcul.
Îngrozitor, s-a răzbunat pe animale
Ea a aflat că el o înşală şi a vrut să se despartă de el. El nu a vrut asta, aşa că s-a răzbunat pe unul dintre cei doi hamsteri ai ei, pe care l-a călcat în picioare şi apoi l-a hrănit câinelui său. Al doilea hamster al fostei iubite a scăpat cu viaţă, după ce ea a fost de acord să-i plătească răscumpărarea impusă de bărbat. El a fost arestat pentru cruzime împotriva unui animal.

Infidelitatea, scrisă cu cerneală
Un tânăr artist tatuator a aflat că iubita lui îl înşela. Nu a pornit o discuţie cu ea, în schimb atunci când a venit la el ca să-i tatueze pe spate o scenă din filmele Narnia, el i-a desenat pe spate o grămadă de excremente – un desen care acoperă aproximativ 70% din spatele femeii. Ea l-a dat în judecată pentru suma de 100.000 de dolari şi procesul urmează să înceapă.

Răzbunarea pe Facebook
Un bărbat supărat că iubita lui s-a despărţit de el nu a vrut decât să-i facă rău, aşa că a folosit cele mai puternice instrumente: a postat pe Facebook multe poze cu femeia fiind în pielea goală. Ea a anunţat de îndată poliţia, iar el a fost trimis să facă şase luni de închisoare pentru gestul său, acesta fiind primul caz în Australia în care o persoană ajunge în spatele gratiilor în urma acţiunilor sale pe site-ul de socializare.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad