Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” deschide noua stagiune

Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” anunță deschiderea oficială a stagiunii 2013-2014. Primul spectacol din cadrul noii stagiuni va fi pus în scenă sâmbătă, 19 octombrie, începând cu orele 19.00, fiind este vorba despre piesa ,,O întâmplare cu haz”, Carlo Goldoni, în regia lui Horațiu Ioan Apan și cu scenografia Vioarei Bara.
Stagiunea cu numărul 21 va aduce în fața publicului spectator piese din dramaturgia clasică și contemporană, actorii Teatrului „Elvira Godeanu” punând pune în scenă peste 185 de spectacole. Stagiunea 2013-2014 le va aduce spectatorilor o serie de premiere. Potrivit reprezentanților Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, publicul se va bucura de câte o premieră la fiecare cinci săptămâni. Actorii vor aduce în fața spectatorilor piesele deja cunoscute de către public, dar și piese noi – „O scrisoare pierdută”, „Astă seară se improvizează”, „Femeia ca un câmp de luptă în Bosnia” sau „Un cuplu ciudat”.
Și anul acesta, prețurile pentru spectacole vor rămâne la același nivel ca în ultimii patru ani. Astfel, prețul pentru un abonament la cele cinci premiere va ajunge la 35 de lei pentru pensionari și șomeri și 50 de lei pentru studenți. Prețul pentru un bilet va fi de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți, elevi, pensionari și șomeri. În urma stagiunii 2012-2013, Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” a avut încasări de 2,24 miliarde de lei vechi din bilete și abonamente.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad