Termen limită pentru evacuarea FNME. Marin Condescu, invitat să plece din Târgu Jiu

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, directorii Aurel Medinţu, Daniel Antonie şi Ion Petroniu au semnat o adresă prin care cer Federaţiei Naţionale Mine Energie să părăsească spaţiul din strada Victoriei, nr.22, până la 1 octombrie.

În comunicarea către FNME, conducerea Complexului Energetic Oltenia anunţă că pune la dispoziţia sindicatelor spaţiul din localitatea Mătăsari, „situat în mijlocul arealului de activitate minieră şi energetică al companiei, unde lucrează mai mult de jumătate din salariaţii afiliaţi la FNME, la distanţă apropiată de termocentralele Rovinari şi Turceni şi subunităţile din bazinul minier Rovinari – Jilţ – Motru”, arată directorii CEO.

Sindicatele nu au întreţinut spaţiul din buricul târgului

În sediul din centrul municipiului ce aparţine societăţii de stat vor lucra, mai spune conducerea CEO, salariaţii Departamentului de Protecţie a Mediului, Departamentul Managementul Calităţii şi Corpul de Control tehnico- economic al companiei. Laurenţiu Ciurel mai transmite că spaţiile utilizate în prezent de salariaţii CEO sunt insuficiente, în vreme ce sediul ocupat acum de FNME este necesar şi corespunde cerinţelor actuale. De asemenea, „avem în vedere şi vechimea şi starea imobilului din Târgu Jiu, care necesită intervenţii în sensul reabilitării acestuia, fiind într-o continuă degradare deoarece, în perioada utilizării, Federaţia Naţională Mine Energie nu a efectuat nicio lucrare de reabilitare sau întreţinere”, se mai arată în adresa CEO.

În direcţia Mătăsari

Iată cum descriu directorii CEO spaţiul din Mătăsari pe care îl pun la dispoziţia sindicatelor FNME: „Proprietatea societăţii din Mătăsari este reabilitat, modernizat şi utilat corespunzător cu mobilier, tehnică de calcul, telefon, fax, acces la internet, sală de conferinţe şi toate facilităţile necesare, mult mai potrivit desfăşurării sindicale decât spaţiul din Târgu Jiu”. Prin urmare, „este necesar ca până la data de 1.10.2013, Federaţia Naţională Mine Energie să elibereze spaţiul din strada Victoriei, nr.22, urmând a-şi desfăşura activitatea în spaţiul de birouri asigurat în localitatea Mătăsari”, mai transmit directorii CEO lui Marin Condescu şi FNME.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad