Termen mai mare pentru „Rabla”

Vești bune pentru cei care vor să beneficieze de programul ,,Rabla”. Termenul pentru depunerea și validarea dosarelor firmelor și instituțiilor publice pentru acest program, stabilit pentru data de 30 august, a fost prelungit până pe data de 31 octombrie.
Prin Programul ,,Rabla”, Administraţia Fondului pentru Mediu(AFM) a emis iniţial un număr de 3.000 de tichete valorice disponibile doar pentru persoanele juridice – operatori economici şi instituţii publice. Pe data de 10 septembrie, printr-o dispoziţie a preşedintelui AFM, numărul tichetelor destinate persoane juridice a fost suplimentat cu 903 tichete, acestea reprezentând numărul de tichete rămase după repartizarea colectorilor pentru persoane fizice.
Pentru casarea fiecărui autovehicul, fie el automobil sau autoutilitară ușoară, mai vechi de 10 ani, persoanele juridice beneficiază de un tichet în valoare de 6.500 de euro pentru achiziționarea unui autovehicul nou.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad