Tinerii pesediști s-au reunit la Școala de Vară de la Cerna Sat

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat din Târgu-Jiu a organizat Școala Politică de Vară, ce s-a desfășurat în perioada 19-21 iulie la Cerna Sat, localitate din componența comunei Padeș.
La Școala de Vară s-au adunat tinerii din organizația de tineret TSD Târgu-Jiu. Printre invitați au fost prezenți colegii de la TSD Gorj, Organizația Municipală PSD Târgu -Jiu, consilieri municipali și deputați. În decursul acestor zile, tinerii au participat la diferite activități sportive precum: tenis de masă, pescuit, fotbal, dar și diferite jocuri relaxante: șah, remi, table, iar serile s-au încheiat cu petreceri pe ritmuri de dans și voie bună. Aceștia  s-au ales și cu câteva excursii, vizitând Barajul Cernei și, nu în ultimul rând, cel mai important loc din aceasta zonă – Cheile Corcoaiei. Seminariile de lucru organizate în cadrul Școlii de vară au avut ca teme de dezbatere mai multe subiecte de actualitate, dar și politice.  Au fost abordate subiecte precum: regionalizarea României-consecințe pe termen mediu și lung în viziunea tinerei generații, alegerile euro-parlamentare și prezidențiale de anul viitor, organizare la nivelul TSD Tg-Jiu, însemnătate și percepție la nivelul  cetățeanului. „Toate aceste activități au definit  modul în care sunt angrenate organizațiile de tineret  in cadrul PSD Gorj, în viața activă politică a organizației județene, dar și la nivel național. Evenimentul a fost un bun prilej de socializare și de cunoaștere reciprocă într-un mediu curat și relaxant în care tinerii social-democrați s-au simțit în largul lor”, a declarat Constantin Ștefan, președinte TSD Târgu-Jiu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. tineret says:

    Super tare organizatia de la Targu Jiu. Felicitari tuturor ….tine-o tot asa Don’ Presedinte.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad