Toamna, sărbătorită la Rânca

Festivalul Toamnei de la Rânca a început astăzi şi va ţine până duminică. Se anunţă multă distracţie şi voie bună. Vor fi concursuri de gătit în aer liber, de mâncat plăcinte şi de tăiat lemne. De asemenea, pe scenă va urca ansamblul folcloric profesionist ”Doina Gorjului”.

Astăzi a început prima ediție a Festivalului Toamnei de la Rânca, sub sloganul ”Distracție și voie bună la munte!”. Deschiderea se va face cu un târg de produse tradiționale bio, puse la vânzare și cu bile de mers pe apă. Tot vineri va avea loc un concurs de săniuș cu bărci pneumatice pe piste special amenajate. Deschiderea oficială a festivităților este programată la ora 18, după care gorjenii vor avea parte de un spectatcol extraordinar, așa cum spun organizatorii, oferit de ansamblul folcloric ”Doina Gorjului”. Sâmbătă, gorjenii vor găsi pe toată perioada zilei diferite concursuri și tombole cu premii, va fi și o paradă a portului popular, focuri de artificii de la ora 20, multă muzică și voie bună. Pe toată perioada festivalului, de vineri până duminică, vă puteți achiziționa produse tradiționale bio și de artizanat de la meșteșugarii aflați acolo.

Vreme bună la Rânca!

Punctul culminant al acestui festival va fi ansamblul Doina Gorjului care va urca pe scenă doar în această seară. ”Doina Gorjului va marca acest festival vineri seară, vom aduce în vârf de munte  un spectacol adevărat pentru toți oamenii de acolo și, nu în ultimul rând, pentru organizatorii acestui festival. Nu contează că va fi frig sau cald noi vom încerca să mulțumim pe toată lumea mai mult de 2 ore, cât vom sta pe scenă”, a spus Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului.” Organizatorii evenimentului spun că așteaptă pe toată lumea care vrea să participe la acest eveniment, în cadrul căruia vor avea parte de ”bere, mici și voie bună”. Întrucât se pare că vremea va fi foarte bună week-endul acesta la munte, distracția gorjenilor va atinge cote maxime.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad